Trappen

Trappen en traprenovaties

Vind stijlen in

Trappen als blikvanger

Trappen zijn uiteraard bedoeld om van de ene naar de andere verdieping te komen. Toch zijn trappen meer dan slechts een handig attribuut. Door er persoonlijke elementen aan toe te voegen kunnen, maak je van trappen een blikvanger in je hal of woonkamer.

Welke stijl trappen kies je?

Design trappen zorgen er voor dat de hal een transparant karakter krijgt. Design trappen hebben vaak een minimalistisch uiterlijk, waarbij de functionaliteit benadrukt wordt. Design trappen worden vaak gemaakt uit een combinatie van hout en metaal. Vaak wordt glas of staal gebruikt om de warme uitstraling van het hout in de trappen at meer te benadrukken. Houten trappen hebben vaak een statige uitstraling. De gebruikte houtsoort is alles bepalend voor het uiterlijk van houten trappen. Door het toevoegen of weglaten van krullen, ornamenten of andere versieringen kun je trappen er traditioneel of juist hypermodern uit laten zien. Wil je echt iets bijzonders? Denk dan eens aan glazen trappen.

Een 5 sterrenspecialist monteert trappen vakkundig

Trappen maken is maatwerk, dat vakmanschap en ervaring vereist. Natuurlijk moet een trap stevig zijn, je wil er namelijk niet doorheen zakken. Een 5 Sterrenspecialist heeft alle kennis in huis om trappen snel, veilig en vakkundig te plaatsen.