Wellness

Ontspannen en genieten

Vind stijlen in

Wat is wellness?

Wellness betekent letterlijk “goed voelen” en is afkomstig van het Engelse woord well-being. Wellness is de ultieme vorm van ontstressen en daardoor goed voor de mens. Door gebruik te maken van wellness blijf je gezond. Het werkt preventief tegen ziektes en maakt je bestand tegen alle invloeden uit onze hectische maatschappij. Veel mensen bezoeken een wellness centrum om een heerlijk te relaxen. Er zijn echter ook volop mogelijkheden om je eigen badkamer om te toveren in een ware wellness oase.

Baden in wellness

Het is steeds eenvoudiger om een wellness ervaring in je eigen badkamer te creëren, zodat je even helemaal kunt onthaasten. Dit is al te bereiken door een regendouche in je douchecabine te plaatsen. Met een bubbelbad ervaar je ook al snel een ultiem wellness gevoel. Douchecabines worden vandaag de dag voorzien van verschillende instelbare jets, die nek, rug of zelfs de voeten stimuleren. Door stoom of aroma toe te voegen, wil je niet meer onder de douche vandaan.

Een andere manier om thuis te genieten van wellness, is het plaatsen van een infrarood sauna. Deze cabines nemen vrij weinig ruimte in beslag, waardoor ze in vrijwel iedere ruimte gemakkelijk te plaatsen zijn. Met een druk op de knop, beleef je in de privacy van je eigen huis een ontspannen wellness gevoel. Voor de mensen, die ruimte hebben in de tuin is het plaatsen van een hottub of whirlpool een goed wellness idee.

Ervaar wellness bij een specialist

Indien je besluit je eigen wellness ruimte te creëren, wil je natuurlijk wel weten wat je in huis haalt. Een wellness specialist heeft een ruime showroom, waar je in alle rust de luxe van wellness producten kunt ervaren. Vaak zijn de stoom- en douchecabines, baden, whirlpools en sauna’s volledig werkend, waardoor je ze uitgebreid kunt proberen. Een specialist heef bovendien de kennis in huis om je gekozen wellness product vakkundig te installeren. Schakel daarom altijd een 5 Sterrenspecialist in, zodat je ontspannen kan genieten van je eigen wellness kuuroord.