Witgoed

Vaatwassers, wasmachines, koelkasten en drogers

Vind stijlen in

Witgoed in meer kleuren dan wit

De term witgoed wordt gebruikt voor alle elektrische apparaten in het huishouden. Denk hierbij aan apparaten als koelkasten, wasmachines en drogers. Ook een magnetron valt onder de noemer witgoed. De naam witgoed is ontstaan uit het feit dat de meeste apparaten een witte kleur hebben. Dit hoeft tegenwoordig niet meer per se zo te zijn. Witgoed is verkrijgbaar in allerlei trendy kleuren. Een oranje koelkast of een mintgroene vaatwasser? Het kan allemaal!

Milieubewust witgoed

Witgoed wordt steeds zuiniger. De tijd dat een koelkast een enorme energieverbruiker is, ligt al lang achter ons. Dit komt vooral door de strenge eisen die de overheid stelt aan witgoed. Zo mogen er van de Europese Unie alleen nog maar koelkasten verkocht worden die minimaal een A+ energielabel hebben. Aangezien witgoed met energielabel A+++ bijna 50 procent zuiniger zijn dan die met het label A+, valt er op jaarbasis honderden euro’s te besparen op energiezuinig witgoed.

Schaf witgoed aan bij een specialist

Een 5 Sterrenspecialist weet alles over witgoed. Hij kan je als geen ander adviseren over welke apparatuur het beste bij je past. De service van een specialist stopt niet nadat je witgoed hebt aangeschaft. Een specialist bezorgt het witgoed bij je thuis en zorgt voor een vakkundige installatie. Het ontkoppelen van oude apparatuur of het aanbrengen van een trekschakelaar is vaak geen enkel probleem. Je kunt witgoed daarom het beste aanschaffen bij een specialist.