Inferno Kamado deluxe

als beste getest door Avrotros Radar

De Inferno Kamado deluxe is een ware held in de wereld van de kamado. Onlangs is deze krachtpatser als beste getest door Avrotros Radar.

Inferno de luxe is een prachtige kamado van hoogwaardig keramiek met een sterk en stabiel rvs-onderstel. De kwaliteit is voor de prijs echt verbluffend goed! De Inferno kamado is niet alleen een prachtige BBQ voor in je tuin maar bereidt uiteraard de lekkerste gerechten. Beetje hulp van de chef wel vereist natuurlijk. Inferno komt van dezelfde importeur als Bastard en Grizzly Grills en staat garant voor jarenlang kookplezier!

Een Kamado is wel even wat anders dan een normale BBQ. Grillen op een hoog vuur is met iedere BBQ wel te doen. Het geheim zit hem in “low and slow”. Grote stoere stukken vlees langzaam garen. Daar krijg je de echt lekkere smaak mee en het is enorm leuk om te doen. Echter wanneer je op lage temperatuur je product 8 uur of langer wilt garen dan is een constante temperatuur belangrijk. Je hebt geen zin om ieder kwartier te kijken of je temperatuur niet te hoog is en na een paar uur weer kolen bijvullen is helemaal niet de bedoeling. Met een Kamado houd je de temperatuur gemakkelijk constant en gaan je kolen gemakkelijk een hele dag mee.

Welke Kamado kies jij?

Het valt niet mee om een keuze te maken omdat er op de dag van vandaag zo veel goede merken zijn. Green Egg, Bastard, Kamado Joe, Inferno Kamado, GrillGuru, Grizzly Grills en ga zo maar door. Inferno Kamado wordt gezien als een budget Kamado, maar het tegendeel is waar. Onlangs heeft Avro Tross de ultieme test gedaan. Welke budget-Kamado komt het beste uit onze barbecuetest? Als je het filmpje bekijkt kun je zelf zien dat Inferno Kamado de grote winnaar is. Niet alleen is de kwaliteit verrassent goed, de inferno kampioen is nog prima betaalbaar ook. Natuurlijk kun je zelf het beste kiezen welke Kamado het beste bij je past, maar wij bij WonenWonen.nl kunnen de Inferno zeker aanbevelen.

Kijk voor meer informatie op https://www.kookgek.nl/product/inferno-kamado-deluxe/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Buiten koken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist