Design meubelen

vergelijken

Vind stijlen in

Wat zijn design meubelen?

Design is een term die bijna net zo lastig is te omschrijven als bijvoorbeeld kunst. Wat is design en wat niet? De letterlijke betekenis is ‘tekenen’. Tegenwoordig staat het woord design voor een speciaal item, gemaakt door een ontwerper. Design meubelen zijn dus meubelstukken, die gemaakt zijn door ontwerpers. Designers als Jan des Bouvrie, Piet Boon, en Gerard van den berg hebben heel wat design meubelen op hun naam staan. Sommige van deze design meubelen mogen zelfs klassiekers genoemd worden.

Design meubelen behouden hun waarde

Design meubelen zijn in te passen in ieder interieur. Een verouderd interieur krijgt al snel een enorme opfrissing door er design meubelen aan toe te voegen. Door de diversiteit in vormen en keuren, is er voor iedere smaak wel een passend meubel te vinden. Dankzij de exclusiviteit zijn design meubelen wat hoger geprijsd. Toch is de aanschaf een goede investering zijn. Dankzij de beperkte productie blijven design meubelen geliefd bij de consument. Hierdoor verliezen ze nauwelijks waarde. Bovendien is de kwaliteit van design meubelen buitengewoon goed. Hierdoor verslijten ze niet tot nauwelijks. Design meubelen van Nederlandse bodem doen het overal enorm goed. Onder de noemer Dutch Design hebben de design meubelen van Montis, Leolux en Gelderland de gehele wereld veroverd.

Koop design meubelen bij een specialist

De populariteit van design meubelen werkt in de hand dat er veel goedkope replica’s in omloop zijn. Bij een 5 Sterrenspecialist ben je er van verzekerd dat je geen miskoop doet. Design meubelen zijn vaak verkrijgbaar in diverse materialen en met verschillende afwerkingen . Een specialist heeft deze allemaal in huis.