Zwembaden

zwembadaccessoires

Vind stijlen in

De luxe van zwembaden

Een eigen zwembad is voor veel mensen nog steeds een vorm van ultieme luxe. Door de grote diversiteit aan zwembaden is het echter al lang geen onbereikbare droom meer. Er zijn enorm veel mogelijkheden als het gaat om zwembaden. Van een opblaasbaar badje voor de kleintjes tot en met een verwarmde en overdekte zwembaden. Om het gemakkelijk te maken, kunnen we zwembaden onderverdelen in twee soorten: bovengrondse en ingebouwde zwembaden.

Opzet en inbouw zwembaden

Opzet zwembaden worden veel gebruikt door gezinnen met kinderen. Ze zijn snel op te zetten en bieden bijna meteen zwemplezier. Er komen steeds meer luxe opzet zwembaden in omloop. Er zit echter een wel een limiet aan de grootte. Door de grote hoeveelheid water, kan het zeil van opzet zwembaden gaan scheuren. Hierdoor zal je ze nooit in de zelfde formaten tegen komen als inbouw zwembaden. Inbouw varianten zijn weer verder onder te verdelen in folie zwembaden of betonnen zwembaden.

Een helder blauw zwembad, waar je bij de eerste zonnestralen in plonst. Het is een ideaal beeld, maar vergt wel enig onderhoud. Hier zijn gelukkig veel hulpmiddelen voor aan te schaffen. Een bodemreiniger zorgt er voor dat er geen organische resten achter blijven op de bodem van zwembaden. Een filter en voorraadje anti-kalk is bijna een must om zwembaden schoon en helder te houden. Het zelfde geld voor een net om bladeren te verwijderen.

Laat zwembaden altijd installeren door een specialist

Het aanleggen van, met name, inbouw zwembaden vergt een uitbereide technische en bouwkundige achtergrond. Het is aan te raden om zwembaden altijd aan te laten legen door een specialist. Deze heeft voldoende kennis en ervaring om je tuin om te toveren tot een zwemparadijs. Bovendien heeft een 5 Sterrenspecialist alles in huis voor het onderhoud van zwembaden.

Gratis meer informatie over Zwembaden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*