Grizzly Grills

Een kamado van topklasse

Grizzly Grills is een merk dat je zeker in overweging moet nemen wanneer je op zoek bent naar een Kamado. Zeker als je houdt van de vrijheid van avontuurlijk genieten. Met de Grizzly Grills proef je de pure smaak van barbecueën op een vuur van hout. Door de nieuwste technieken is deze natuurlijke manier van grillen, roken en bakken nu super eenvoudig. Zo maak je met gemak mooie gerechten met een onovertroffen pure grill smaak. Grizzly Grills zijn gemaakt van duurzame grondstoffen zoals hoogwaardig keramiek, roestvrij poeder coated staal, gietijzer, hardhout en extra dikke roosters. Want de natuur is ons lief. Welkom in de wereld van Grizzly Grills, de vrijheid van avontuurlijk genieten.

Wat is een kamado

Ben je bekend in de wereld van grillen en slow cooking, dan vertellen we niets nieuws. Een Kamado is een barbecue van keramiek waarmee je de temperatuur zeer nauwkeurig kunt regelen. Het bijzondere zit hem is de vorm van het inmiddels welbekende ei en de ideale manier om de luchtaanvoer en afvoer te kunnen regelen. Wanneer je “ei” gesloten is, zal er nauwelijks lucht ontsnappen, waardoor je temperatuur constant blijft en de warmte rond je product blijft circuleren als een soort heteluchtoven op houtskool. Een lage temperatuur op bijvoorbeeld 60 graden is geen probleem, maar je kunt je Kamado ook gemakkelijk opstoken tot wel 300 graden. Een lekkere pizza maken of gewoon een goed stuk vlees grillen, is dan ook geen probleem voor de alleskunner die we Kamado noemen.

Waarom een Grizzly Grills

Er is vandaag de dag nogal wat keus in de wereld van Kamados. Merken als Green Egg, The Bastard, Kamado Joe en GrillGuru zie je vaak voorbij komen. Grizzly Grills  Kamados zijn inmiddels ook niet meer weg te denken en wanneer je een betaalbare Kamado zoekt, die toch wat meer te bieden heeft, dan kunnen we je een Grizzly Grills zeker aanbevelen. Grizzly Grills bied niet alleen een betaalbare kamado, de kwaliteit en opties waarmee je de Kamado kunt uitbreiden zijn werkelijk verbluffend. De Uniek is ook de handige ingebouwde chip feeder. Hiermee kun je gemakkelijk  houtsnippers toevoegen voor nog meer rook smaak.

Grizzly Grill accessoires

Er is een groot assortiment aan Grizzly Grills accessoires verkrijgbaar waardoor buiternkoken een feestje wordt en je jezelf regelmatig kunt verwennen met nieuwe mogelijkheden. Pizzastenen, kipsitters, grillverhogers, lekkbakken en tal van andere extra's welke allemaal perfect aansluiten bij se "ei". Grizzly Grills is zelf ook overtuigd van de uitstekende kwaliteit waardoor ze zelfs 20 jaar garantie geven.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Buiten koken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist