ee-Stairs trappen

Monochroom is meer dan zwart en wit

Als het aan een ervaren ontwerper ligt, kan het werken met monochrome paletten ongelooflijk effectief zijn - vooral in het geval van trappen. Soms gaat het om het creëren van sterke contrasten tussen zwarte en witte elementen. Soms gaat het om het gebruik van zwart of wit op een manier die geen storend effect heeft op andere materialen rond de trap. Zoals u in deze selectie van projecten zult zien, zit monochroom vol creatieve mogelijkheden...

De trappen die we hebben gemaakt voor het super-chique Maison de Beauté Carita in de Rue de Faubourg Saint Honoré, Parijs, laten zien hoe zelfs maar één monochroom element een belangrijk visueel effect kan hebben. De trappen en de meeste oppervlakken van het atrium zijn volledig wit - afgezien van de zwarte handrails. En juist daardoor zijn de sierlijke rondingen van de trap het eerste wat opvalt in deze hoge ruimte.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Trappen van EeStairs?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist