Adverteren

WONENWONEN.NL BEREIKT 

MEER DAN 1 MILJOEN GEZINNEN PER JAAR. Wilt u een koopkrachtige doelgroep bereiken?  Via WonenWonen.nl verhoogt u de bezoekersaantallen van uw eigen website en komt u dagelijks onder de aandacht bij een koopkrachtig publiek met een bovenmatige interesse in luxe wonen. Zo verhoogt u uw naamsbekendheid en kunt u uw bedrijf onderscheiden t.o.v. uw concurrenten.Onze luxe woonkrant wordt per uitgave verspreid onder 370.000 gezinnen in het midden en hoog segment. Met onze website, de sociale media en onze e-mail nieuwsbrieven bereiken wij een veelvoud van dit aantal.We hebben natuurlijk diverse mogelijkheden om samen te werken en hieronder een greep uit de mogelijkheden. Natuurlijk is met maatwerk mogelijk. Heeft u andere wensen? Aarsel niet om contact met ons op te nemen. Wij adviseren en helpen u graag! 
 • 5 STERRENSPECIALIST WORDEN
  WonenWonen.nl verwijst de bezoekers door naar de 5 sterrenspecialist in hun regio. Als specialist wordt u minimaal een half jaar op deze lijst met specialisten vermeld. Ook krijgt u via de e-mail alle aanvragen uit uw regio van consumenten die aangeven meer te willen weten over uw producten. Op onze website krijgt u tevens het alleenrecht voor uw vestigingsplaats. U kunt alleen 5 sterrenspecialist worden als u aan onze voorwaarden voldoet. 

  Heeft u intersse om het keurmerk 5-sterrenspecialist te gaan voeren? Via deze link kunt u een vrijblijvende aanvraag doen >>>

   

 • BANNER ADVERTISING ( GEMIDDELD 250.000 VIEWS P.M.)

  medium rectangle Formaat: 300x250 pixels

  Positie: rechts boven zie A


  Prijs: € 20,- CPM (kosten per 1000 pageviews) 

  Andere posities op aanvraag
 • PARTNER WORDEN

  Als partner kunt u profiteren van vele extra's zoals voorrang op publicaties, landingspagina's, extra traffic en aandacht in onze nieuwsbrief.
  Prijs op aanvraag. 

   


 • BRAND CHANNEL  

  Een Brand channel met uitsluitend content over uw merk en of product. Dit is de manier om uw merk exlusief uit te lichten. De consument kan tevens informatie over uw merk en of producten aanvragen. Dit zorgt voor Branding, Traffic en Leads.
  Prijs op aanvraag

 • CONTACT

  Meer weten? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

  Of bel naar 0162-387777.