Nieuwe trap kopen

of toch renoveren?

Heeft jouw huidige trap zijn beste tijd gehad? Dan wil je hier vast en zeker iets aan doen. In dat geval heb je twee opties: een nieuwe trap kopen of de huidige trap renoveren. Veel Nederlanders weten niet wat de beste keuze is. Een nieuwe trap ziet er mooi uit, maar kost wel veel geld. Renoveren is een stuk goedkoper, maar kost je veel tijd. Vind je het lastig om een keuze te maken? in deze tekst proberen wij het jou een stukje makkelijker te maken.

Nieuwe trap plaatsen lijkt makkelijker dan het is
Wie voor een nieuwe trap kiest, denkt mogelijk dat deze klus snel geklaard is. Als jij er inderdaad zo over denkt, kom je van een koude kermis thuis. In een nieuwbouwwoning kost het inderdaad niet bijzonder veel tijd, maar in een bestaande woning wel. Veel mensen vergeten namelijk dat de oude trap eerst verwijderd moet worden voordat je de nieuwe trap kunt plaatsen. Omdat een trap over het algemeen goed vast zit, is het uitbreken meestal een helse klus.

Renoveren is goedkoper
Ga je jouw woning verbouwen? Dan brengt dit flink wat kosten met zich mee. Daarom kunnen wij ons voorstellen dat je misschien geen nieuwe trap wilt plaatsen. Logisch, want het merendeel van de trappen is niet bepaald goedkoop. Renoveren biedt in dat geval uitkomst. Traprenovatie kost je namelijk aanzienlijk minder dan een nieuwe trap. Je kunt jouw trap al een compleet andere uitstraling geven door hem opnieuw te verven. In dat geval ben je alleen geld kwijt voor de verf, waardoor de kosten beperkt blijven.

Mogelijkheden voor wat betreft renoveren
Wie denkt dat traprenovatie altijd op dezelfde manier gebeurt, heeft het mis. Er zijn vandaag de dag namelijk verschillende manieren om een trap te renoveren. Heb je een houten trap? Dan kun hem van een nieuw likje verf voorzien. Ondanks dat dit niet veel geld kost, krijgt  jouw trap er wel een compleet andere uitstraling door. Naast verven kun je de treden ook bekleden met pvc, hout of tapijt. Dit is vooral een goede keuze als de treden beschadigd zijn. Beschadigingen hoeven dan niet weggewerkt te worden, maar je verbergt ze onder de nieuwe trapbekleding.

Zelf doen of uitbesteden?
Wil je een nieuwe trap? Dan doe je er goed aan je tot een trappen leverancier te richten. Je wilt immers wel dat jouw trap stevig en veilig is. Als je hier een specialist voor inschakelt, hoef jij je hier geen zorgen over te maken. Bij traprenovatie is het niet noodzakelijk om een specialist in te schakelen. Dit is namelijk een klus die je prima zelf uit kunt voeren. Toch kan het ook dan verstandig zijn een beroep te doen op een trappenbedrijf. Het resultaat is dan vaak een stuk mooier dan wanneer je zelf aan de slag gaat.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Trappen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist