Douchekoppen

Handdouches en Regendouches

Vind stijlen in

Douchekoppen voor ontspannen douchegenot

De badkamer wordt steeds meer een ontspanningsruimte. Deze trend zie je ook terug in de douchekoppen, want ook douchen wordt relaxen. De nieuwe generatie douchekoppen speelt hier perfect op in.

Veel douchekoppen hebben de mogelijkheid om van straal te veranderen. Hierdoor kan je zelf je doucheplezier bepalen. De ene keer wens je een stevige straal om je ledematen te masseren. De keer er op wens je juist een zachte straal, die aanvoelt als een regenbui. De hedendaagse douchekoppen hebben steeds meer verschillende stralen in zich.

Grote en zuinige douchekoppen

Extra grote douchekoppen vormen een eyecatcher waar je niet omheen kan. Extra grote douchekoppen verspreiden het water over een groot oppervlak, waardoor het water overal terecht komt. Dankzij de moderne techniek, verbruiken deze douchekoppen net zo veel of zelfs minder water dan traditionele douchekoppen.

Dat is namelijk een andere trend: douchekoppen die zuinig zijn en zo weinig mogelijk water gebruiken. Douchekoppen, die goed zijn voor het milieu dus! De meeste ‘ouderwetse’ douchekoppen gebruiken 12 liter water per minuut. De huidige generatie douchekoppen verbruikt slechts 7 tot 8 liter water. Zuinige douchekoppen mengen lucht door het water. Hierdoor krijg je een soort schuimstraal, waarbij de waterdruk hetzelfde blijft. Deze douchekopen zorgen voor ultiem douchegenot en zijn goed voor de hoogte van je energierekening.

Vraag een specialist naar douchekoppen

Een 5 Sterrenspecialist weet alles over douchekoppen. Hij kan je alles vertellen over de werking en het verbruik. Wens je hulp bij het installeren van je douchekoppen? Een specialist heeft alle technische kennis in huis om dit voor je te verzorgen.