Hansgrohe cash back actie

Ontvang tot wel € 100,00 retour

Langzamerhand mogen we in Nederland weer wat meer. We kunnen weer voorzichtig de deur uit beetje bij beetje ons sociale leven opbouwen. Ondanks dat, brengen we met zijn allen nog steeds veel meer tijd in onze woning door dan we gewend zijn. En dat is te merken! Er wordt volop geklust, getuinierd en verbouwd om ons wooncomfort te optimaliseren

Speciaal voor klussers die de badkamer onder handen nemen, heeft hansgrohe een actie bedacht waarbij het nog aantrekkelijker wordt om het gemak en comfort van een hansgrohe regendouche in huis te halen. Niet dat dit voorheen een probleem was.  De combinatie van hoofd- en handdouche met thermostaat, doucheslang, glijstang en houder garandeert voor ieder douchemoment de juiste douche en deze is relatief gemakkelijk op bestaande aansluitingen te monteren.
 

Cashback actie
Wanneer je tussen 1 juni en 12 juli 2020 een van de 11 verschillende regendouches aanschaft, ontvang je een bedrag terug dat op kan lopen tot wel € 100,00.

Breng voor meer informatie een bezoek aan een van de hansgrohe dealers of kijk op de actiepagina.

Ervaar het verschil en geniet van comfort en kwaliteit.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Hansgrohe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist