GROHE, expert in de sanitairbranche, introduceert het SmartControl inbouwdouchesysteem in combinatie met de Rapido Smartbox. Deze nieuwste combinatie biedt meer ruimte onder de douche zonder in te leveren op functionaliteit en comfort dankzij de slimme installatie achter de muur en het platte design van slechts 43 mm.

Persoonlijke douche-ervaring
De GROHE SmartControl Inbouw heeft een strak en elegant design. Het springt in de badkamer direct in het oog en combineert een intuïtieve bediening met een persoonlijke douche-ervaring.Design en functionele voordelen maken de oplossing in combinatie met de GROHE Rapido SmartBox geschikt voor alle soorten badkamers. De voordelen van de combinatie:

Het GROHE SmartControl bedieningspaneel is niet alleen fraai om te zien, de bediening is bovendien bijzonder intuïtief. Je kan één van de straalsoorten selecteren door een knop in te drukken en het volume van de waterstraal aanpassen door aan de knop te draaien. Hiermee hebben gebruikers de volledige controle. De ProGrip-knoppen zijn gemakkelijk te bedienen en voorzien van duidelijke symbolen voor de verschillende douche- of badopties. De volumeregeling van de waterstraal is volledig geïntegreerd in GROHE SmartControl. Om een handdouche en hoofddouche met twee type stralen te bedienen waren tot op heden twee inbouw- en twee opbouwdelen nodig. De combinatie van de GROHE SmartControl Inbouw met de Rapido SmartBox maakt het nu een stuk eenvoudiger. Je kunt beide vanaf nu tegelijkertijd bedienen met slechts één inbouwbox en één opbouwdeel. Hierdoor heb je de controle over drie douche- of badvulfuncties in één systeem.

GROHE SmartControl Inbouw meet niet meer 43 mm vanaf de muur, ongeacht de installatiediepte van het inbouwdeel. Het muurplaatje van de GROHE SmartControl is slechts 10 mm dik. Het strakke en moderne design zorgt hierdoor voor meer ruimte in de douche. De Rapido SmartBox heeft een installatiediepte van 75 mm en past hiermee in vrijwel elke muur, ook de meeste nauwe.

Verschillende designmogelijkheden
Het bedieningspaneel van de GROHE SmartControl Inbouw is zowel in het rond als vierkant verkrijgbaar. Daarnaast zijn er twee stijlvolle afwerkingen: klassiek chroom of moon white acrylglas. Elke variant zorgt voor een perfecte match met het interieur van de badkamer. Om het bedieningspaneel helemaal af te stemmen op de wensen van de consument, is de GROHE SmartControl Inbouw leverbaar met één, twee of drie bedieningsknoppen plus één mengknop voor de gewenste watertemperatuur.

Altijd de juiste temperatuur: voor ultiem gemak en veiligheid
De ingebouwde GROHE TurboStat technologie zorgt het water binnen een fractie van een seconde op de gewenste temperatuur is en constant blijft tijdens het douchen. Hierdoor wordt er geen water en energie verspild om de juiste temperatuur te krijgen. De thermostaat is ook uitgerust met een SafeStop knop van 38 graden Celsius en kan worden aangevuld met een extra limietstop bij 43 graden Celsius. Als het koude water stopt, wordt de waterstroom direct uitgeschakeld. Dit om risico op verbranding te voorkomen.Over GROHE
GROHE AG werd in 1936 in Duitsland opgericht en is een wereldwijd opererende marktleider in de sanitairbranche. GROHE staat voor technologie, kwaliteit, design en duurzaamheid in de keuken en badkamer. Het merk brengt daarmee ‘Pure Freude an Wasser’.

Wereldwijd werken er ruim 6.000 medewerkers bij GROHE. GROHE heeft wereldwijd verschillende productievestigingen, waarvan drie in Duitsland. In januari 2014 is de GROHE Group overgenomen door de LIXIL Group en the Development Bank of Japan. De Lixil Group is wereldwijd marktleider in bouwmaterialen en interieurproducten.

In het fiscale jaar van 2016 bedroeg de totale omzet wereldwijd € 1,4 miljard, waarvan ruim 80% buiten Duitsland werd gegenereerd. In Nederland bestaat GROHE sinds 1973. GROHE Nederland is een volle dochter van GROHE AG en verantwoordelijk voor de marketing, verkoop, logistiek en service van het merk in Nederland. Met het totale productassortiment - dat bestaat uit badkamer- en thermostaatkranen, handdouches en douchesystemen, keukenkranen, installatiesystemen en bedieningsplaten voor het toilet - is GROHE actief op zowel de consumentenmarkt als op de professionele markt.

 

Kijk voor meer informatie op https://www.grohe.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Grohe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist