Hansgrohe PowderRain.

een stille en 6x zo fijne douchestraal

Hansgrohe komt dit jaar met een bijzondere innovatie: PowderRain. Dit is een stille en 6x zo fijne douchestraal, die het lichaam omhult met water als een warme cocon. Hansgrohe gelooft dat elke douchebeurt een totaalervaring is voor alle zintuigen. Een ervaring die begint bij het voelen. PowderRain is een echte alleskunner. De douchestraal is heerlijk zacht en toch krachtig, en geeft je een ultiem wellness gevoel. Met PowderRain zet hansgrohe een nieuwe stap in het creëren van het ultieme ontspanningsmoment.

Krachtig & Zacht
De hansgrohe PowderRain technologie verfijnt de douchestraal zes keer, waardoor duizenden minuscule waterparels ontstaan. Hierdoor ervaar je een hele volle, en tegelijk ook zachte douchestraal die het lichaam als een warme cocon omhult. PowderRain is overigens niet alleen zacht, maar ook effectief. De vele volle druppels wassen zeep grondig weg en spoelen shampoo effectief uit.

Opmerkelijk stil
Een rustige omgeving doet ontspannen. Hoe stiller de douchestraal, hoe relaxter de douche ervaring. Er is daarom veel aandacht geweest voor het beperken en veraangenamen van het douchegeluid. De experts in het hansgrohe douchelaboratorium zijn er eveneens in geslaagd om PowderRain tot 20% stiller te maken, tot fluisterniveau. Compleet ontspannen tijdens je dagelijkse doucheritueel was nog nooit zo eenvoudig.

Spat nauwelijks
Doordat de douchestraal zo fijn is, spat het water nauwelijks op van de huid en van de vloer. Een spatarme douchestraal betekent een warmer gevoel op je huid, maar ook minder kalkvlekken en minder schoonmaken. Dat is fijn in elke badkamer en een groot voordeel bij inloopdouches.

Efficiënter gebruik van water
Ben je milieubewust? PowderRain douches gaan efficiënt om met water. Hierdoor bespaar je tijdens het douchen tot maar liefst 20% water en energie zonder in te leveren op douchegenot.

PowderRain douches
Er zijn momenteel negen douches verkrijgbaar met PowderRain. Dit zijn onder andere regendouches, grote hoofddouches, maar ook handdouches en douchesets.

Bij de handdouches is de PowderRain douchestraal opgenomen in combinatie met twee andere douchestralen: de krachtige regenstraal Rain en de intensieve massagestraal WhirlAir. De PowderRain handdouche heeft een standaard aansluiting en bevestig je eenvoudig op je oude doucheslang.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Hansgrohe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist