Hansgrohe Pulsify douches

een grootse oplossing

Deze hansgrohe douchefamilie tovert PowderRain naar jouw douche. Pulsify douches omhullen je hele lichaam met microfijne doucheregen en passen zich met een compact design perfect aan jouw doucheruimte aan – hoe klein ook. Met deze moderne douches geniet je van ongeëvenaarde wellnessmomenten. Dat is niet alleen te danken aan de buitengewone straalsoorten maar ook aan comfortfuncties zoals Select. En dit alles met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Je houdt van stijlvolle kleuren in jouw interieur? Pulsify douches zijn verkrijgbaar in chroom maar ook in mat zwart en mat wit. Je kunt jouw Pulsify wellnessprogramma met verschillende douchetypes individueel samenstellen. 

PowderRain voor iedereen! Welke Pulsify douches zijn er?
Soms vitaliserend, soms ontspannend, altijd inspirerend: de Pulsify hoofddouche verwent met de straalsoorten PowderRain en Intense PowderRain. Je kunt de hellingshoek van de 260 mm grote straalplaat individueel verstellen en kalkresten heel makkelijk van de ringvormig gepositioneerde QuickClean noppen  verwijderen. De Pulsify handdouche heeft met een diameter van 105 mm Ø een comfortabel formaat. Er bruisen drie straalsoorten uit: PowderRain, IntenseRain en Massage. Als je voor een variant met EcoSmart-technologie kiest, douche je op een bijzonder duurzame manier, want zo bespaar je waardevolle grondstoffen. De Pulsify doucheset combineert handdouche, glijstang en doucheslang – en zorgt met de nieuwe douchehouder Push voor nog meer comfort in jouw doucheroutine.

Wellness met systeem – Pulsify douches combineren
Het Pulsify douchesysteem bestaat uit handdouche en/of hoofddouche en een ShowerTablet Select. Deze hoogwaardige thermostaat regelt niet alleen de gewenste watertemperatuur en het watervolume op een betrouwbare manier. Hij biedt ook een extra planchet voor jouw douchebenodigdheden en veel comfort met intuïtieve Select-knoppen. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Douchekoppen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist