GROHE Euphoria SmartControl douche

Volledige controle

Met het verkeerde been uit bed gestapt en nog met kleine oogjes op zoek naar de tandenborstel? Of een vroege vogel die al heeft hardgelopen? Wat voor soort douche past bij jou vandaag? GROHE, expert op het gebied van sanitaire voorzieningen, introduceert de meest recente innovatie onder de douche: het Euphoria SmartControl douchesysteem. Met een minimalistisch en nog strakker ontwerp dan de reeds bestaande GROHE SmartControl, is de douche een comfortabel en ruimtebesparend systeem voor iedere badkamer. Daarnaast biedt de douche voor ieder wat wils, dankzij de verschillende en te combineren straalsoorten. Drukken, draaien en douchen maar.

Je eigen douche-ervaring
Met Euphoria SmartControlkun je kiezen tussen twee straalsoorten of ze combineren, afhankelijk van jouw humeur. GROHE PureRain creëert een ontspannende, verfrissende douche, terwijl de nieuwe GROHE ActiveRain-spray een krachtige, verkwikkende straal levert, sterk genoeg om shampoo of de dagelijkse stress af te spoelen. De GROHE TurboStat technologie zorgt ervoor dat het water binnen een fractie van een seconde op de gewenste temperatuur is en constant blijft gedurende de duur van jouw douche. Hierdoor bespaar je water en heb je volledige controle over jouw douchebeurt.

Ultiem gemak voor een goed begin van de dag
De bediening van het douchesysteem is simpel: drukken, draaien, douchen. De SmartControl-functie van de Euphoria geeft je niet alleen controle over het watervolume, maar maakt ook het wisselen tussen straalsoorten en hoofd- en handdouche eenvoudig. Je kan zelfs het gewenste watervolume opslaan voor de volgende douchebeurt. Daarnaast is de thermostaatkraan uitgerust met een handige EasyReach tray waar je jouw shampoo en douchegel makkelijk kan neerzetten.

Eigentijds design voor iedere badkamer
Het minimalistisch design is een belangrijk aspect van het comfort van de Euphoria SmartControl. De moderne vormen en strakke lijnen zorgen voor een tijdloos ontwerp. Verkrijgbaar in duurzame hoogglans, chroom of elegant maanwit acrylglas, zodat het materiaal perfect kan worden afgestemd op elke moderne badkamer. Voor de hoofddouche heb je de keuze uit de royale 310 mm douchekop, verkrijgbaar in zowel ronde als vierkante versie, of de 260 mm douchekop met drie sproeizones.

Makkelijk te plaatsen en gebruiken
Als bonus kunnen dankzij GROHE QuickFix makkelijk aanpassingen worden aangebracht in de bovenste beugel van de verschillende modellen. Dit maakt het boren van gaten overbodig: het nieuwe douchesysteem kan op bestaande gaten bevestigd worden. De douche is ook veilig, want dankzij de GROHE CoolTouch- technologie wordt het oppervlak van het bedieningssysteem nooit te warm. Daarnaast is het mogelijk de arm van de hoofddouche 180 graden te draaien om in een gewenste positie te krijgen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Douchekoppen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist