Zonnepanelen

zonne-energie rendeerd

Vind stijlen in

Zonnepanelen zijn de toekomst. 

Op onze aarde zijn energiebronnen beperkt. De zon daar en tegen is onuitputtelijk. Zonne-energie is Schoon en daardoor goed voor het milieu, duurzaam en brengen een flinke besparing op de energierekening. Zonnepanelen zijn daarom sterk in opkomst.

Zonnepanelen zijn een eigen duurzame energiebron aan huis. Hierdoor gaat uw energierekening aanzienlijk omlaag en draagt u bij aan een beter milieu met zonnepanelen.

Zonnepanelen

zijn goed voor je energierekening en we geven je graag een rekenvoorbeeld. Als u bijvoorbeeld de helft van uw stroomverbruik door zonnepanelen laat opwekken, bespaart u gemiddeld zo’n € 400,- per jaar! De prijs van elektriciteit stijgt gemiddeld 5% per jaar en dat betekend at u ieder jaar meer gaat besparen.

Zonnepanelen voor een gemiddelde woning kosten ongeveer € 4.000,- Over de levensduur van 25 jaar is dat slechts € 160,- per jaar. Dat is een van de grootste voordelen: zonnepanelen zijn een zeer rendabele investering. Zelfs zonder subsidie verdien je zonnepanelen (inclusief installatie) in 8-9 jaar terug. 
Het rekenvoorbeeld is natuurlijk een uitgangspunt en kan voor iedere situatie anders zijn, maar een ding is zeker. In iedere situatie kunt u besparen en iets goeds doen voor het milieu!

Indien u overweegt om zonwering aan te schaffen raden wij aan om met een specialist te gaan praten. Zij kunnen exact aangeven hoeveel panelen er nodig zijn en welke investering u moet doen.

Zonnepanelen, zonne-energie, duurzame energie.