Helex

I-Frame 2.0 - 73 38/73 66 Front

Deze unieke inbouwhaard vormt één geheel met wand of schouw, doordat in dit ontwerp een ruitframe niet meer zichtbaar is. Het resultaat is een uitstraling van open vuur. Of het nu strak in een wand wordt ingebouwd of omlijst door een schouw, bijna alle interieurstijlen zijn mogelijk. Het vlambeeld is niet van een echt houtvuur te onderscheiden. Bovenop het vuurbed van gloeidelen is een realistische keramische houtset geplaatst. Ook zijn pebbles mogelijk. Dit in combinatie met het zeer fraaie vlambeeld maakt een fantastisch vlammenspel! Deze haard is voorzien van dubbele brander en I-mode.

De voordelen van Helex
Met zijn jarenlange ervaring en complete assortiment is Helex een betrouwbare, veelzijdige leverancier voor alles wat met sfeerverwarming te maken heeft. Wij kunnen u op vele fronten adviseren, zowel met de keuze van uw toestel als met de aanleg van uw rookkanaal.

Kijk voor meer informatie op https://www.helex.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over gashaarden:

Gratis meer informatie over Helex?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist