Daglicht in huis

Daglichtsystemen

Vind stijlen in

Een mens kan niet zonder daglicht in huis

Naast eten en drinken kan een mens niet bestaan zonder daglicht in huis. Het is bewezen dat mensen veel beter functioneren bij voldoende daglicht. Ze blijven oplettender, productiever en vooral vrolijker. Het mooiste is: daglicht kost niets! Redenen genoeg om te zorgen voor voldoende daglicht in huis.

Hoe haal je meer daglicht in huis?

Er zijn verschillende manieren om meer daglicht in huis te halen. Een donkere zolderkamer ziet er heel anders uit na het plaatsen van een dakraam. Woonruimtes met een plat dak zijn gemakkelijk van meer daglicht te voorzien door het plaatsen van lichtkoepels. Ieder huis kent wel een kamer, die niet grenst aan een buitenmuur of dak. Hierdoor kan er geen daglicht komen. Zelfs voor deze ruimtes zijn er oplossingen om daglicht in huis te halen. Via een kleine koepel wordt er daglicht opgevangen. Via een zeer sterk reflecterende buis komt het daglicht in huis terecht. Via een stijlvolle plaat aan he4t plafond wordt het licht verder verdeeld. Het voordeel van de meeste systemen is dat de hoeveelheid daglicht in huis te reguleren is. Iedere investering die het plaatsen van een daglicht systeem met zich mee brengt, wordt vanzelf weer terug verdiend. Met daglicht in huis hoeven de lampen niet te branden, Je bespaart daardoor op je energiekosten.

Laat daglicht in huis brengen door een specialist

Veel manieren om daglicht in huis te halen, kunnen gerealiseerd worden zonder al te veel hak- en breekwerk. Een 5 Sterrenspecialist heeft de ervaring en technische kennis om in een mum van tijd daglicht in huis te brengen. Een specialist heeft vaak de beschikking over een showroom. Hier kan je kiezen welke manier om daglicht in huis te halen het beste bij je past.