Keukentrends

inspirerende keuken ideeën

Vind stijlen in

Gezellige keukentrends

Keukens worden steeds luxer, dat is een van de keukentrends die de laatste jaren zijn ontstaan. Een groot gedeelte van ons gezinsleven speelt zich af in en rond de keuken. Daar haken de keukentrends op in. Keukens worden luxer en comfortabeler. Er wordt steeds meer aandacht besteed aan de aankleding. Keukentrends zijn niet alleen gericht op praktische zaken, maar ook op gezelligheid.

Energiebesparende keukentrends

Een van de keukentrends is duurzaamheid. Dit geldt overal, maar zeker ook bij keukentrends. We kopen het liefste biologisch vlees en verbruiken zo min mogelijk energie. Dit zie je terug in de keukentrends. De keukenapparatuur wordt steeds zuiniger Met een energiezuinige vaatwasser of kraan, bespaar je veel water.

Design keukens
Zeker bij design keukens zie je continue nieuwe keukentrends. Met design keukens kan je niet alleen je droomkeuken realiseren, ze zijn ook nog eens voorzien van de allerbeste keukenapparatuur. Design keukens zijn dus niet alleen mooi, maar ook nog eens functioneel!

Keukenaccessoires
Er zijn talloze keukenaccessoires te verkrijgen. Denk aan keukenaccessoires als ruime pannen, handige snijplanken of vlijmscherpe messensets. Met behulp van deze keukenaccessoires wordt koken een koud kunstje en zet je in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel. Met leuke keukenaccessoires kan je tevens sfeer
scheppen in je keuken.

Keukenapparatuur
Zowel de professionele als hobbymatige kok kan niet zonder goede keukenapparatuur. Sterker nog: de juiste keukenapparatuur maakt het een waar genot om te koken. Natuurlijk is een beetje aanleg en een goed recept niet onbelangrijk, maar met goede keukenapparatuur wordt koken een koud kunstje.

Keukenkranen
Keuken kranen moeten er mooi uit zien, maar vooral heel gemakkelijk te gebruiken zijn. Er zijn twee soorten keukenkranen: eengreepsmengkranen en tweegreepsmengkranen. In steeds meer keukens zie je bovendien kokend water kranen geplaatst.

Servies en tafelgerei
Een gezellige en smaakvol gedekte tafel met servies en tafelgerei zorgt er voor dat je nog meer geniet van je met zorg bereide maaltijd. Servies en tafelgerei is er voor mensen die genieten van de mooie momenten in het leven.

Een specialist kent alle keukentrends

Keukentrends vind je als eerste bij een 5 Sterrenspecialist. Iedere specialist op WonenWonen.nl is dagelijks bezig met het signaleren en toepassen van keukentrends. Ze helpen je graag bij het samenstellen van je eigen droomkeuken.