Skantrae buitendeuren

OptiMax

Skantrae introduceert haar vernieuwde en uitgebreide programma buitendeuren. Deze buitendeuren zijn geproduceerd van de beste en meest duurzame houtsoorten onder de naam OptiMax. Dit is de verzamelnaam voor FSC® gecertificeerde hardhoutsoorten met sterkteklasse 1-2. Voor OptiMax wordt gebruik gemaakt van drie duurzame houtsoorten: Sapupira, Guariuba en Tatajuba. Omdat hout een natuurproduct is, kan het voorkomen dat een bepaalde houtsoort tijdelijk niet beschikbaar is. Daarom gebruikt Skantrae voor OptiMax deze drie verschillende houtsoorten waardoor de beschikbaarheid én de kwaliteit van deze deuren altijd gegarandeerd is. Deze FSC hardhoutsoorten staan bekend om hun sterkte, duurzaamheid en hun optimale geschiktheid voor buitentimmerwerk zoals kozijnen en deuren.

De productie vindt plaats op twee productielocaties met bijna 100 jaar ervaring in het produceren van buitendeuren voor de Nederlandse buitendeurenmarkt. Het voorraadprogramma is verder uitgebreid met nieuwe modellen en een nieuwe serie (Skantrae Village). Daarnaast is bijna het volledige assortiment in maatwerk leverbaar, waarbij de klant de keus heeft uit een levertijd van 6 of 12 weken. Hierdoor is snelle beschikbaarheid van voorraadproducten gekoppeld aan de flexibiliteit van maatwerkmogelijkheden.

Skantrae kiest met OptiMax voor de combinatie van optimale kwaliteit en maximale duurzaamheid. Duurzaamheid in levensduur én in milieuvriendelijkheid. De houtsoorten zijn uitstekend geschikt voor het grillige Hollandse klimaat. Alle voordeuren én tuin- en balkondeuren zijn voorzien van een royale laag grondverf van 120 mμ. Hierdoor heeft de klant jarenlang plezier van haar deur. Op alle OptiMax buitendeuren geldt een garantietermijn van 7 jaar.

Skantrae B.V. is een Nederlands deurenbedrijf, gevestigd in Zevenaar met reeds 35 jaar ervaring op het gebied van binnen- en buitendeuren en bijpassende accessoires, zoals glas, architraven, deurbeslag, lambrisering, plafondlijsten, hang- en sluitwerk en plinten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist