Intersteel

Onzichtbare sloten en scharnieren

Uw interieur perfectioneren tot in de kleinste details? Dat kan nu met de nieuwe onzichtbare productlijn van Intersteel. De verdekte deurscharnieren en magneetsloten worden volledig geïntegreerd in de deur, waardoor ze niet te zien zijn als hij gesloten is. “Details zijn heel bepalend voor de uitstraling van een interieur. Deurbeslag maakt daar zeker onderdeel van uit. Onze nieuwe onzichtbare lijn verfraait het interieur niet alleen, maar zorgt ook voor probleemloos en veilig gebruik van uw deuren”, zegt Ronald Taling, managing director van Intersteel.

Eenvoudige montage en zelfsmerend
De verdekte scharnieren hebben stalen covers en zijn verkrijgbaar in vijf modellen. Ze zijn toepasbaar op elke deur met een minimale deurdikte van 38 mm. De scharnieren zijn van hoogwaardige kwaliteit en getest op intensief gebruik: 200.000 open- en sluitbewegingen. Bovendien zijn ze zelfsmerend, wat betekent dat u geen onderhoud aan de scharnieren heeft. Omdat het scharnier 3D verstelbaar is, kan het zowel verticaal als horizontaal en in de diepte ingesteld worden. Dit zorgt voor nauwkeurige montage en eenvoudige nastelling wanneer de deur afgehangen wordt.

Onzichtbare magneetsloten leverbaar vanaf mei 2018
Om uw deur helemaal af te maken, biedt Intersteel vanaf mei ook onzichtbare sloten. Deze sloten werken op basis van magnetisme. Bij het sluiten van de deur wordt de dagschoot door magneten uitgetrokken, waardoor de deur vergrendelt. Hij wordt gewoon met de deurkruk geopend, maar eenmaal open steekt de dagschoot niet meer uit. Dit zorgt er, naast een strakke afwerking, ook voor dat u niet meer onverhoopt achter de schoot blijft haken en het voorkomt beschadigingen aan het kozijn.

De onzichtbare sloten zijn verkrijgbaar in vier varianten: een loopslot, een klavierslot, een cilinder dag- en nachtslot en een badkamer-/toiletslot. Uniek bij de laatste drie is het gepatenteerd blokkeer mechanisme van de dagschoot. Daardoor zit er geen nachtschoot in de sloten en hebben alle typen sloten dezelfde sluitplaat. Dit vergemakkelijkt de montage en verkleint de kans op fouten. Alle onzichtbare sloten worden inclusief sluitplaat en roestvast stalen of matzwarte voorplaat geleverd.

Over Intersteel
Intersteel is fabrikant van stijlvol deur- en raambeslag met bijbehorende accessoires. Intersteel verstaat de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieur. De producten passen bij veel interieurstijlen en -smaken: modern & strak, landelijk & klassiek of vintage & retro. De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een geheel eigen finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens sfeer ondersteunend aanwezig.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist