Albo Deuren

OpenSpace

Albo Deuren introduceert OpenSpace, de nieuwe generatie schuifdeursystemen. Met vijf modellen is er voor elke smaak, stijl en situatie een passende oplossing. Het toepassen van schuifdeuren zorgt voor veel extra woon- of werkruimte.

Albo Deuren hecht veel waarde aan de rol van deuren in de styling van een woon- of werkomgeving. Het grote voordeel van Albo OpenSpace-schuifdeursystemen is de ruimtebesparing. De gebruiker hoeft geen rekening te houden met de draaicirkel van een gewone deur. Ideaal als elke vierkante meter optimaal moet worden benut.

Sfeer en flexibiliteit
De sfeer en uitstraling kan de gebruiker zélf bepalen, omdat vrijwel elke Albo-deur met een deurdikte van 40 mm te plaatsen is in een Albo OpenSpace-schuifdeursysteem. Het railsysteem is van duurzaam aluminium en voorzien van een geïntegreerde softcloser. Uiteenlopende accessoires maken het assortiment compleet.

Vijf modellen
Albo Inside is een in de wand schuivend deursysteem. De elementen zijn eenvoudig te plaatsen door het voorgemonteerde cassetteframe en de doorgang wordt afgewerkt met wit gelakte aluminium architraven.
Albo Elegance is een voor de wand schuivende deur met een elegante aluminium afwerking. De montage is eenvoudig door een slim ‘click-systeem’.
Albo Slide is in de deur geïntegreerd, schuift voor de wand en is eenvoudig te monteren.
Albo Invisible is eveneens verwerkt in de deur. Het systeem is volledig onzichtbaar, schuift voor de wand en is eenvoudig te monteren.
Albo Style is een stijlvol voor de wand schuivende deur op basis van hoogwaardig RVS.
De vijf OpenSpace-modellen zijn allemaal uit voorraad leverbaar.

Albo Deuren
Albo Deuren is al 35 jaar totaalleverancier van een compleet assortiment binnendeuren, buitendeuren, deurkozijnen, ramen en aanverwante producten. Een familiebedrijf waar met 150 professionals wordt gewerkt aan complete deuroplossingen. Vervaardigd met moderne technieken, beproefd vakmanschap en volgens een doordacht design. Met enorme toewijding en expertise van al haar vakmensen levert Albo Deuren altijd een perfect passende deur. In stijl, kwaliteit én maatvoering. Albo Deuren onderkent de rol van de deur in de styling van een woon- of werkomgeving. Elke dag zetten de specialisten van Albo Deuren uit Albergen zich samen met hun lokale dealers in om de klant te verrassen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist