hansgrohe kranen en douches

de top op designgebied


De iF awards van het International Forum Design (iF) behoren tot de belangrijkste prijzen in hun soort in de wereld. Dit jaar presenteerde het onafhankelijke instituut voor het eerst een systeem dat de beste bedrijven ter wereld op het gebied van design rangschikt. Hansgrohe AG behoort hierin, samen met o.a. Apple, Adidas, Sony, BMW, Loewe en Daimler, tot de top van design-toonaangevende internationale organisaties. Op plaats 21 in de iF-ranglijst, van de in totaal 1.604 geregistreerde bedrijven, staat met 520 punten de douche- en kranenspecialist uit het Zwarte Woud. Hansgrohe staat

hiermee ook bovenaan de top van de sanitairindustrie - op plaats 31 volgt Hoesch met 360 punten en op een gedeelde 69e plek Dornbracht en Ceramica Catalano met 180 punten. Andere sanitairmerken hebben geen plaats in de top 100 van de iF-ranglijst kunnen bemachtigen. De rangschikking is gebaseerd op de resulaten van alle iF-competities sinds 2006.

Van designpionier tot trendsetter

“Hansgrohe is met haar stijlvolle en trendsettende design in de sanitairindustrie de meest succesvolle douche- en kranenspecialist. Eerder dan alle anderen hebben wij behalve functionele kwaliteit, design op de kaart gezet. In samenwerking met topontwerpers als Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud, Patricia Urquiola en Phoenix Design hebben wij diverse collecties geïntroduceerd”, aldus Philippe Grohe, brandmanager Axor. Laatstgenoemd designbureau werkt al 20 jaar met Hansgrohe samen en ontwierp succesvolle doucheprogramma´s als Raindance en de kranenserie Talis S. Zelf siert Phoenix Design (Stuttgart/Tokio) de 9e plek in de categorie “Creatief” van de iF-ranglijst, een lijst van in totaal 1.358 ontwerpbureaus.


Kijk voor meer informatie op: www.hansgrohe.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Douchekoppen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist