Axor presenteert nieuwe doucheproducten

Elegantie en huiselijkheid in de badkamer

Van 13 tot en met 19 januari 2014 vindt in Keulen de internationale meubel- en interieurbeurs IMM plaats. Tijdens deze beurs presenteert Axor, het designermerk van Hansgrohe SE, haar nieuwe doucheproducten designed by Front en Nendo. De in samenwerkingmet het Zweedse designertrio Front en de Japanse designstudio Nendo ontwikkelde noviteiten overtuigen door hun eenvoudige, maar unieke design.De designers van Front vestigen op zeer elegante wijze de aandacht op de verborgen esthetiek van technologie door leidingen, verbindingen, kranen en fittingen om te zetten in een sfeervol designobject. Zo ontstond bijvoorbeeld uit een eenvoudige trechter
een bijzondere hoofddouche.

Het design van de LampShower designed by Nendo is geïnspireerd op de vorm van een lampenkap en staat voor meer huiselijkheid en sfeer in de badkamer. De combinatie van licht en water geeft de douche een bijzondere zinnenprikkelende dimensie.

De nieuwe Axor doucheproducten laten de gebruikelijke grenzen tussen ruimtes verdwijnen en kunnen eenvoudig met douche- en badkamerproducten uit de verschillende andere Axor collecties gecombineerd worden.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Douchekoppen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist