Conscious Hotels en Hansgrohe

een duurzame combinatie

De duurzame hotelketen Conscious Hotels BV heeft de deuren van haar tweede hotel geopend: Conscious Hotel Vondelpark in Amsterdam.Dit cutting edge Design Hotel is 100% eco-vriendelijk, heeft 81 kamers en is gevestigd aan het eind van de Overtoom, naast het Vondelpark.

Duurzaam
Conscious Hotel Vondelpark heeft het Green Key Gold* certificaat, maar gaat veel verder dan dat: alles in het hotel is revolutionair duurzaam.

Van de tafels van gerecyclede koffie cups, het cradle-to-cradle tapijt, een levende plantenmuur tot aan de personeelskleding, het gigantische eco-dak en de biologische wijnen in de bar. In de badkamers zijn de EcoSmart kranen en douches van Hansgrohe toegepast.

EcoSmart besparen met extra comfort
De Talis S² wastafelmengkranen zijn voorzien van de EcoSmart technologie, waardoor de waterdoorlaat is begrensd op 5,7 l/min. Met de Safety Functie heetwaterbegrenzing kan vooraf de maximale watertemperatuur ingesteld worden, waardoor verbranding aan te heet water voorkomen wordt.

Tevens zorgt het geïntegreerde QuickClean anti-kalksysteem ervoor, dat kalk- en vuilafzetting nauwelijks kunnen hechten en eenvoudig met één vinger weg te wrijven zijn. Dit verlengt de levensduur en is hygiënisch.

Met de Crometta 85 Green hand- en hoofddouche, begrensd op 6 l/min, wordt nog meer water bespaard, terwijl men dankzij de dynamische begrenzing altijd kan genieten van een volle, krachtige douchestraal.

Alle wastafelmengkranen en EcoSmart handdouches voldoen aan de Green Key vereisten voor de hotel- en recreatiesector om een duurzame bedrijfsvoering te kunnen voeren.

Design
Conscious Hotel Vondelpark mag dan duurzaam zijn, maar dat doet niets af aan luxe en comfort. Het hotel is ontworpen voor de onafhankelijke, bewuste reiziger en heeft een prachtig modern, state of the art interieur dat vol staat met design meubilair.

Wie is Consious Hotels?
Conscious Hotel Vondelpark is het jongere zusje van Conscious Hotel Museum Square. Ook gevestigd in Amsterdam en net zo groen.

Conscious Hotels B.V. is ambitieus en heeft als doelstelling binnen vijf jaar in Nederland én Europa 500 Conscious hotelkamers te hebben in stedelijke gebieden. Om zo de wereld een stukje bewuster, groener en dus mooier te maken.

Kijk voor meer informatie op https://www.hansgrohe.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Hansgrohe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist