Versla kalk

met een waterontharder

Reken definitief af met KALKAANSLAG

Veel mensen nemen de nadelen van hard water voor lief. Een grijze sluier van kalkaanslag in de badkamer, een hogere energierekening dan nodig is. Vanaf het moment dat de waterontharder van Remon geïnstalleerd is, profiteert u van de voordelen van zacht water. We zetten een paar belangrijke voordelen van zacht water op een rijtje.

De voordelen van een waterontharder

  • Geen last meer van kalkaanslag
  • Zacht water is een weldaad voor uw huid
  • Besparing op de energierekening
  • Een heerlijke zachte was
  • Thee en koffie smaken beter
  • Minder schoonmaakmiddel nodig
  • Oppervlakken drogen streeploos

Meer informatie over de voordelen kunt u hier vinden.  https://www.remon-waterontharders.nl/de-voordelen-van-een-waterontharder/

Wij hebben passie voor water

Remon uit Marum zet zich al sinds 1979 in voor water van de allerhoogste kwaliteit. Remon is dé specialist in waterzuivering en levert de meest betrouwbare waterontharders. Remon staat garant voor een uitstekende service.

Vakkundige monteurs en vrijblijvend advies

Aan de hand van het waterverbruik, de hardheid van het water en de ruimte in de woning wordt de juiste waterontharder gekozen en geïnstalleerd door onze vakkundige monteurs. De adviseurs van Remon komen geheel vrijblijvend langs.

Wilt u ook minder poetsen en een zachte huid?

www.remon-waterontharders.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist