Inside Design Amsterdam 2013

Een weekend lang inspirerend spektakel

Op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 september vormt hartje Amsterdam het inspirerende podium voor de 10 editie van Inside Design Amsterdam . Drie dagen lang en op de meest bijzondere locaties presenteren grote en kleine interieur- en designmerken en gevestigde en beginnende ontwerpers de nieuwste ontwikkelingen uit hun vakgebied.

Designrondje downtown
Een opwindend rondje design begint met een zintuiglijke beleving in 3D van de wereld van ELLE Decorati on in de tijdelijke ELLE Decoration Studio, The Lobster House, Frederiksplein 6-8hs. Bij de kassa zijn tickets te koop, e-tickets kunnen hier worden gescand. Iedere ticketkoper krijgt de exclusieve ELLE Decoration City Guide (met adressen, tips, programma, route en plattegronden). De route voert langs de Utrechtsestraat, de Binnenstad, de Haarlemmerbuurt, de 9 straatjes, het Museumkwartier, de Oude Pijp, de Leidsebuurt en de Jordaan. In dezeacht wijken loop je via een wandelroute langs alledeelnemende locaties.

 

Speciale evenementen en bezienswaardigheden
Om Inside Design Amsterdam 2013 tot een happening te maken heeft ELLE Decoration zich van high-end en vooral ook professionele partners verzekerd. Een paar voorbeelden: in de centrale hal van Het Stedelijk Museum staat het dynamische Speelbeest van Wouter Sieuwerts. Concept- en stylingbureau Kamer 465 geeft een presentatie in Theater de Roode Bioscoop. DHPH presenteert zich met onder andere werk van Maarten Baas tijdens een spektakel van het nachtelijke, culturele festival Nuit Blanche. Op de Wallen construeert Frank Visser een kleurrijke wereld in TONTON, een voormalige seksclub, terwijl andere ontwerpers er hun werk showen in stilteruimte MMousse. Feel good modelabel LikeThis toont werk van Piet Paris, serveert zomerse drankjes en organiseert op vrijdagavond eenbarbecue en de bekende, toonaangevende conceptstore Merci uit Parijs heeft in HÔtel Droog een eigen pop-up shop. Alle drie de dagen worden door Inside Design Amsterdam feestelijk afgesloten met een borrel op wisselende locaties; het eerste drankje is van het huis.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist