Lampe Berger Holly

Ho Ho Holly X-mas

Zachte kleuren, delicate, ronde vormen en moderne uitsnijdingen zijn de kenmerken van de Lampe Berger Holly. Holly is verkrijgbaar in nude en mosgrijs. De verfijnde giftset Lampe Berger Holly past stijlvol in elk interieur en vormt een ideaal geschenk voor onder de kerstboom.

De set bestaat uit een Lampe Berger met een delicaat ontwerp, bedacht door Sylvie de France en het warme intense parfum Poussière d’Ambre.  Met dit mooie object met zijn ronde vormen decoreer je niet alleen de ruimte maar zuivert en parfumeert tegelijk ook nog de omgevingslucht.

In de Holly collectie levert Maison Berger diverse kerstgeschenkjes in de vorm van een, parfumverspreider, geurkaars, een mini-duo (geurkaars en parfumverspreider) en een car diffuser. Speciaal voor de feestmaanden is er ook een triopack met heerlijke winterse geuren: Cuir Mystique Poussière d’Ambre, Elixir Tonka.

Dit speciale kerstcollectie is life te bewonderen in onder andere de flagshipstore in the Westfield mall of the Netherlands.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist