Barkrukken

praktisch en geweldig mooi!

De barkruk is een zeer bijzonder meubelstuk en het biedt ook heel wat mogelijkheden. Industriele barkrukken zijn nu meer dan ooit 'hot'! En verrassend genoeg merken we dat één type barkrukken het alsmaar beter doet de laatste jaren: de velvet barkrukken. In dit artikel maken wij jou even wegwijs in bijzondere wereld van deze bijzondere zitmeubelen.

 

Waarom zou je kiezen voor een barkruk?
Waarschijnlijk heb je zoals de meeste mensen een vrij druk leven. Gebeurt ontbijten bij jou ook al wandelend tussen je keuken en je badkamer? Of ben jij al de gelukkige eigenaar van een keukeneiland waaraan je snel rechtstaand je ontbijt neemt? Hou je van gezellige uren doorbrengen met vrienden maar wil je niet altijd buitenshuis gaan? Dan heb je misschien een bar in je woning geïnstalleerd. En hou je in de zomer van BBQ-feestjes waarbij je gasten graag half staande genieten van de contacten? Je raadt het al: in al deze situaties zijn barkrukken onmisbaar.

Wat met het comfort van een barkruk?
Barstoelen waren vroeger houten zitmeubelen waar je niet lang kon op blijven zitten. Tijden veranderen en zo ook de barkrukken. Nu bestaan er barkrukken met een comfortabele en zachte zitting, rug- en zelfs armleuningen. Daarnaast bestaan er barkrukken van verschillende hoogtes. Een kookeiland is namelijk meestal lager dan een barmeubel en dus vraagt dit ook andere stoelen. Of je kiest voor barstoelen die in de hoogte verstelbaar zijn, deze bestaan ook! Met andere woorden: voor elke lichaamsbouw bestaat er een aangepaste barkruk, niemand hoeft nog oncomfortabel op een barstoel te zitten.

Hoe integreer je je barstoelen in je interieur?
Industriële of velvet barkrukken zijn in dezelfde stijl en met dezelfde materialen vervaardigd als andere zitmeubelen. Zo vind je industriële barstoelen waarbij veel metaal gebruikt is en die dus perfect bij zware industriele eetkamertafels en -stoelen passen. Er bestaan barstoelen met een onderstel met strakke of met meer gebogen lijnen. Deze vormgeving sluit dan weer aan bij je salontafel, je bijzettafel of je verlichting bijvoorbeeld. Wat de velvet barstoelen betreft, deze passen perfect bij de stoffen van je fauteuils of eetkamerstoelen. Sommige labels maken ook gewoon een barstoel-versie van hun eetkamerstoelen. Combineren is dus nog nooit zo makkelijk geweest. Je kunt nu kiezen voor zowel comfortabele als mooie barkrukken!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist