Vloeren van massief hout

Stevig en degelijk

Liefhebbers van vloeren met een authentieke en eigentijdse uitstraling kunnen hun hart ophalen bij massief houten vloeren. Een massieve vloer is verkrijgbaar in vele soorten. Omdat alle massieve vloeren onbehandeld zijn, kan de vloer helemaal naar uw wensen worden gelegd. Zo kan het hout in de was, lak of olie worden gezet. Het hout is zelfs in alle denkbare kleuren te verkrijgen. Kenmerkend voor massieve vloeren is dat ze, afhankelijk van welke houtsoort u kiest, allemaal een specifieke uitstraling hebben. Waar een eiken robuuste vloer, ook wel oude abdij en kloostervloeren genoemd, grote noesten en scheuren heeft en de rustieke vloer veel minder noesten heeft, is de selecte vloer helemaal strak afgewerkt. Verder wordt een massieve vloer vervaardigd van stevig, zwaar en degelijk hout

Lengtes en diktes massieve vloeren
Het hout kan tot 5 meter los gelegd worden. Om werking tegen te gaan wordt het hout verlijmd. Een massieve vloer is verkrijgbaar in verschillende diktes, maar de meest gebruikelijke dikte is 20 mm. Dat maakt de vloer zeer geschikt voor ruimtes die intensief worden gebruikt zoals keukens, woonkamers, restaurants en winkelvloeren.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloerentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist