One Ground Design Edition

Laminaatvloer Malaga

De markthal Mercado Central de Atarazanas in Málaga, Spanje, opent zes dagen per week zijn deuren voor de lokale bevolking en bezoekers. Zowel fijnproevers als architectuurliefhebbers kunnen hun hartje ophalen langs de kleurrijke stands. De neo-Arabische stijl van de hal met veel glas en gietijzeren elementen creëert een schilderachtig decor voor dagelijkse boodschappen, spannende ontmoetingen en inspirerende rondleidingen.

De vloer
Het grote, kleurrijke glazen raam aan de achterkant van de historische markthal fascineert bezoekers al meer dan 100 jaar. De vormen en kleuren van deze zorgvuldig vervaardigde schat en elementen van de neo-Arabische architectuur van het gebouw komen tot uiting in de karakteristieke laminaatvloer ‘Malaga’. Oriëntaals-florale versieringen in warme roodbruine, beige en donkerbruine kleuren kenmerken het decor in vintage tegellook. Het weelderige patroon en de sterke kleuren vormen een knap hoogtepunt in de ruimte.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloerentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist