Kunststof vloeren

Waarom zijn ze praktisch?

Ben je op zoek naar een praktische vloer waar je nog jaren mee vooruit kan? Ontdek de mogelijkheden van gietvloer. Deze vloeren zijn praktisch omdat ze zeer onderhoudsarm zijn. Dat betekent dat je niet veel schoon hoeft te maken om de vloer er netjes uit te laten zien. Als je ervoor kiest om een gietvloer in je woning aan te brengen dan hoef je niet lang te wachten. Er zijn meerdere specialisten en die hebben het binnen no-time voor je gefikst. Je kan er vervolgens lang van genieten omdat de kunststof gietvloer een zeer lange levensduur heeft ten opzichte van andere soorten vloeren.

In één dag aangebracht
Je hoeft niet lang te wachten voordat je gebruik kan maken van de nieuwe vloer. Het duurt slechts een dag gemiddeld om de vloer te gieten, dan moet je nog een dagje wachten tot deze volledig gedroogd is, en je kan er gebruik van maken. Zorg ervoor dat je de vloer regelmatig dweilt en stofzuigt. Meer hoef je eigenlijk niet te doen om de nieuwe ondergrond in een goede staat te houden. 
Bron: https://www.gietvloerrotterdam.nl/

Zeer lange levensduur
De meest genoemde reden om voor een kunststof gietvloer te kiezen is de levensduur. Deze vloeren zijn namelijk ijzersterk en gaan daardoor ook erg lang mee. Met een beetje geluk kan je er je hele leven lang gebruik van maken. Vergelijk dat maar eens met houten vloeren of tegels, die je vaak toch naar een aantal jaar moet vervangen. Nu begrijp je ook waarom de eenmalige investering voor een gegoten vloer wat hoger is, dit haal je er op de lange termijn gemakkelijk weer uit.Weinig tijd aan onderhoud kwijt
Zoals we in de introductie al even kort genoemd hebben, hoef je niet veel tijd te besteden aan het onderhoud van je nieuwe gietvloer. Daarom is het ook een veel gekozen vloer voor bijvoorbeeld de badkamer of keuken. Omdat de vloeren geen naden bevatten ontstaat er ook niet snel vuil op de vloer. Dit maakt het schoonmaken een stuk gemakkelijker dan je gewend bent van bijvoorbeeld houten vloeren, tegels of laminaat. Is schoonmaken niet je favoriete bezigheid? Ook dan is een gietvloer dus een uitstekende keuze.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloeren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist