Vakantiegevoel in de winter?

Dat krijg je zo!

De warme zomerse vakantiedagen lijken al enorm lang geleden! Misschien lag jij nog een paar maanden geleden lekker met je billen op het strand met een cocktail in de hand of lag je in de schaduw lekker een boek aan het lezen? Dat vakantiegevoel verdwijnt snel weer zodra je weer hard aan het werk bent… Rondom de drukke feestdagen is het vast meer dan welkom om ook een beetje het vakantiegevoel te krijgen en weer een beetje op te laden. Wij geven tips hoe jij dat voor elkaar krijgt!

Word weer zen
Op vakantie is alle werkstress weggeëbd en houd jij je alleen nog maar bezig met vragen zoals: wat ga ik eten? Een boek lezen, zwemmen en chillen maakt je lekker zen. Door de zon en zee wordt je rozig en ben je ultiem relaxt. Maar hoe hou je dat vast als je weer terug in Nederland bent? Ga dan ‘s avonds weer lekker lezen! Kies een boek uit en kruip lekker op de bank met een theetje of wijntje en laat je weer meevoeren met een verhaal. Ook is mediteren een effectieve manier om weer alles van je af te laten glijden! Tegenwoordig heb je ook veel apps die je helpen door een meditatie te komen.

Hou een vakantie gewoonte vast
Ging jij op vakantie altijd ‘s ochtends eerst een zwemmentje maken? Doe dit dan nu ook! Of probeer het weekend weer een lekker vakantiedagje in te plannen? Als jij bijvoorbeeld in de zomer altijd eerst een wandeling deed naar de bakker, waarna je vervolgens lekker met zijn allen ging ontbijten met verse croissants en een koffietje? Maak dit dan een weekend ritueel om zo weer in de nostalgische vakantiesfeer te komen! Het kan zomaar zijn dat ook in de winter er een heerlijk zonnetje schijnt en je gewoon buiten de tuinmeubelen weer uit de schuur kan trekken en lekker kan genieten van je koffietje! Gelijk een beetje een wintersport gevoel!

Plan bewust
Meestal zijn we deze dagen altijd maar ‘druk’. Plan bewust en plan niet alles vol. Je hebt je eigen agenda in de hand en sommige dingen hebben prioriteit. Vind je het moeilijk om te ontspannen? Plan dit dan ook gewoon in! En maak vooral ook leuke afspraken! Ga bijvoorbeeld met die vakantie vriendin een dagje naar de sauna. Of wil je weer een ‘look a like’ zwoele avond? Kruip lekker op de loungebank en steek een tuinhaard aan! Goed moment om de vakantie memories op te halen!

Gratis meer informatie over Tuinmeubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*