RHEINZINK

regenton van zink

Tegenwoordig worden langere periodes van droogte steeds vaker afgewisseld met hevige regenval in korte tijd. Met een regenton wordt het regenwater opgevangen waardoor er minder water in het riool terechtkomt. Daarna is het opgevangen water in periodes van droogte te gebruiken voor de tuin. De zinken regenton van RHEINZINK is een duurzame en stijlvolle investering in de tuin en een milieubewust alternatief voor de standaard plastic regenton.

Stijlvol verduurzamen
De regenton van RHEINZINK is een stijlvol en duurzaam alternatief voor de welbekende pvc-regenton. De regenton is makkelijk te installeren en gaat vervolgens tientallen jaren mee. Het product komt het beste tot zijn recht in combinatie met andere zinken hemelwaterafvoerproducten. De zinken regenpijpen van RHEINZINK geven huizen een milieubewuste opfrisbeurt en zijn zonder soldeerwerk te monteren. De onderdelen zijn handig in elkaar te schuiven, net zoals bij PVC regenpijpen het geval is.

Thermisch verzinkt
De RHEINZINK regenton is een verzinkt stalen vat met een inhoud van 210 liter. Het vat is ondergedompeld in een bad van vloeibaar zink - een proces genaamd thermisch verzinken - wat het beschermt tegen roest. De verzinkte laag zal onder invloed van het weer gaan patineren en zo doffer en onregelmatiger worden. Dit geeft de regenton een klassieke, dofgrijze uitstraling. Zink is een natuurlijk product en is 100% recyclebaar. Alle (rest)materialen van de regenton kunnen opnieuw gebruikt worden in hoogwaardige producten ('upcycling') zodat ze het milieu niet belasten en een gesloten kringloop vormen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuin accessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist