Vitario matrassen

Slapen met je lichaam als uitgangspunt

Van veel matrassen die op dit moment op het internet en in winkels worden aangeprezen, wordt gezegd dat het alleskunners zijn. Volgens deze claim zou het matras ideaal moeten zijn voor iedereen tussen 50 en 140 kg. Bij nadere beschouwing zal echter blijken dat er geen ‘universele’ matras kan bestaan die voor iedereen geschikt is. Vooral voor lichte slapers of mensen met gezondheidsproblemen is deze 'eenvoudige' aanpak zelden de oplossing.

Een matras van Vitario is uniek omdat hij voordat u hem koopt precies wordt ingesteld op uw lichaam en ook weer op elk gewenst moment kan worden aangepast. De positie en stevigheid van elk van de 24 steunelementen en alle bovenlagen kunnen geheel naar wens worden geconfigureerd. De beste resultaten worden bereikt als de lattenbodem en het hoofdkussen ook zo gevormd zijn dat zij het effect van de matras versterken.Welke matras is geschikt voor mijn lichaam?
Een matras die u letterlijk 'neemt zoals u bent', want elk lichaam stelt verschillende eisen aan wat u nodig heeft om goed te kunnen slapen. Om uw lichaam en dus uw gezondheid op een goede wijze te ondersteunen, is van belang om niet zomaar voorbij te gaan aan lichamelijke kenmerken zoals lengte, gewicht en postuur.

De ligsimulator berekent de ideale matras voor u.
De ligsimulator ontwikkeld door het medische centrum in Salzburg doet precies wat de naam al aangeeft. Het maakt een nauwkeurige simulatie van het profiel van uw lichaam en de uitgeoefende druk in liggende positie. Hoewel de simulator eruit ziet als een matras, is het een gevoelig meetapparaat dat bestaat uit druksensoren, doelgericht stuurbare luchtkamers en speciaal ontwikkelde configuratie-algoritmen.

De meting op de ligsimulator duurt maar enkele minuten. U hoeft zich hiervoor niet om te kleden of speciaal op voor te bereiden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamerspeciaalzaken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist