Tempur kussens en matrassen

Wereld Slaapdag

TEMPUR staat voor de best mogelijke nachtrust voor iedereen. Op 14 maart ws het Wereld Slaapdag bij TEMPUR en speciaal voor deze dag hebben wij voor u de beste slaaptips op een rijtje gezet. Deze handige tips helpen u om uw nachtrust nog verder te verbeteren, waardoor u 's morgens weer met een glimlach opstaat, klaar voor een energieke dag.Een avond (uit) eten met vrienden of familie is een gezellige gebeurtenis. Een zware maaltijd, koffie of meer dan één glas alcohol kan de slaap verstoren. Geniet, maar doe dat met mate. Uiteraard kan een klein slaapmutsje geen kwaad.

Vraag uw partner om een ontspannende massage. Hoe meer hoe ontspannen bent, hoe beter de nachtrust.

Anijs werkt slaapbevorderend en helpt tegen onrustig dromen. Los een anijsblokje op in een kopje melk; een theelepel honing erbij en vlak voor u gaat slapen zo heet mogelijk opdrinken.

Om lekker te kunnen slapen is het van belang dat uw slaapkamer goed geventileerd en lekker fris is. Let er op dat het er niet tocht of te warm is. Het is ook beter om in een donkere kamer te slapen.

Om de dagelijkse zorgen en problemen los te laten is een goed boek of een heerlijke romantische film vaak een uitstekende oplossing.

Fietsen, hardlopen, fitnessen, bewegen ... Lichamelijke inspanning, kan heel ontspannend uitpakken en bevordert in één moeite door ook een gezonde nachtrust.

Na weer zo’n drukke dag mag u zich ’s avonds gerust een paar uur verdiepen in uw favoriete hobby. Neem de tijd. U heeft het verdiend.

Meer regelmaat in het dagelijkse leven aanbrengen, dat werkt vaak verrassend rustgevend en ontspannend.

Een hoofdkussen gaat geen leven lang mee. Wist u dat een kussen na verloop van tijd aan steun afneemt? Ook uit hygiënisch oogpunt is het beter een kussen tussen de 3 en 5 jaar te vervangen. Een goed hoofdkussen helpt u bij het aannemen van een goede slaaphouding, waardoor u kunt genieten van een goede nachtrust.

Ligt u al een tijdje in bed maar wil de slaap niet vatten, ga dan uw bed uit. Onderneem iets kleins. Ga even lezen in de woonkamer bijvoorbeeld. Anders is uw bed alleen maar de nare plek waar u – zonder resultaat – ligt te wachten en te wachten en te wachten…

Draai de wekker om zodat u er niet steeds op kunt kijken; u wilt toch niet weten hoe lang het duur voordat u het bed weer uit moet

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tempur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist