Swensen bedden

vip 4 elite


De jongste trends in slaapnieuws zijn persoonlijk, waarbij het helemaal top is om zelf te kiezen en te combineren. Een trend is de nieuwe bewustwording. Een goed uiterlijk is leuk, maar ook bij een bed gaat het om het innerlijk. Een bed met een goed karakter is de basis voor een optimale productiviteit overdag. Lekker slapen staat voor vrolijke dagen.

 

 

 

Helemaan in

Het leren slaapsysteem, liefst in traditioneel donkerbruin, is tegenwoordig helemaal in. Erbij horen hockers, nachtkastjes en een bedbank voor aan het voeteneind. Mensen met een beetje lef wijken af in kleur en kiezen voor stof in warm oranje, butterscotch of zelfs warm rood. Landelijke types kiezen blauw, bordeauxrood of zachte bruintinten. En voor wie houdt van het buitengevoel is er een mooie groenmelange Welke combinatie u ook kiest, waar het uiteindelijk om gaat is het handgemaakte binnenwerk van het Swensen Scandinavisch slaapsysteem.

 
Kijk voor meer informatie op: www.swensen.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist