SIMBA matrassen

Extra lange editie van 220 cm

Sinds de lancering in januari 2017 heeft SIMBA bewezen een serieuze speler te zijn in Nederland. Naast dat zij binnen 3 maanden al meer dan 5.000 matrassen hebben verkocht, openen zij binnenkort een kantoor in Amsterdam en komen zij met extra lange matrassen voor de Nederlandse markt. Aangezien de gemiddelde man in Nederland 181 cm is en een matras 20 cm langer hoort te zijn was er vanaf het begin veel vraag naar matrassen van 210 cm en 220 cm. SIMBA heeft daarom besloten om deze lengtes aan haar assortiment toe te voegen speciaal voor de Nederlandse markt.

Waarom is SIMBA zo succesvol in Nederland?
In vergelijking met de Nederlandse concurrentie heeft SIMBA een geschiedenis van 30 jaar in de matrassen wereld. De oprichters van SIMBA hebben allemaal een achtergrond bij succesvolle merken die techniek als basis hadden om de markt te vernieuwen - van interieur bij Made.com tot reizen bij LastMinute.com. Nu willen zij de wetenschap en techniek van de gehele slaapkamer innoveren. Het meest innovatieve matras is maar het begin.

Alomvattend is techniek hetgene wat het bedrijf een maakt. Zowel de organisatie als het product. Van de innovativiteiten van het product zelf, tot de manier hoe het gemaakt wordt, de e-commerce ervaring en de manier hoe de consument benaderd wordt.

De techniek achter het product – the SIMBA Hybrid
Simba heeft altijd willen innoveren in plaats van kopiëren. Klanttevredenheid is hierin heel belangrijk, maar de focus ligt ook echt op het constant innoveren van het product zelf. Men denkt bij een matras niet snel aan technologie. Echter de techniek van SIMBA Hybrid is iets waar ze een jaar lang op hebben getest, bijna alsof het een computer is. Buiten de techniek hebben ze ook echt onderzoek gedaan naar slaap. Het matras werd in samenwerking met het "Sleep to Live" instituut ontwikkeld, die de profielen van meer dan 10 miljoen slapers hebben bestudeerd. Uit dit onderzoek kwamen meer dan 80 prototypes waaruit uiteindelijk de SIMBA Hybrid kwam. Elk onderdeel van het matras, waaronder de mix van het schuim en de pocketveren is allemaal cruciaal voor de perfecte nachtrust.

Het matras wordt vacuüm verpakt, geseald en thuisbezorgd in een doos van 50 bij 50 cm. In plaats van het matras 5 minuten te mogen testen terwijl een verkoper over je schouder meekijkt, mag je het matras 100 dagen uitproberen om te kijken of het bij je past. Zo niet, dan wordt het matras weer bij je opgehaald en je geld wordt zonder vragen te stellen teruggestort.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist