Pullman boxsprings

MART VISSER BY PULLMAN

Hoogstaande kwaliteit, ultiem vakmanschap, en bovenal een eigen stijl met een herkenbare signatuur; waarden waarmee couturier Mart Visser zich positioneert sinds de start van zijn eerste collectie in 1992. Pullman nodigde Mart Visser uit om zijn visie te geven op vormgeving, materiaalkeuze en kwaliteit van boxsprings. Dit resulteerde in een oogstrelende synergie van twee totaal verschillende disciplines. In de MART VISSER BY PULLMAN collectie komen de kenmerkende signatuur van deze belangrijke Nederlandse couturier en de stijlvolle, kwalitatieve vormgeving en uitvoering van Pullman boxsprings samen. Een vijftal smaakvol vormgegeven boxsprings in nachtblauw, cool black, natural gold, aluminium en flannel grey laten zien dat Vissers perfecte oog voor detail en finesse ook op boxspringbedden toepasbaar is.

"Net als bij mijn Haute Couture collectie wordt elke boxspring met de hand vervaardigd, tailormade, naar de wensen van de klant. Mijn liefde voor grafische belijningen & contouren kan ik hierin prachtig verwerken. Alles getuigt van ultiem traditioneel vakmanschap".

De oorsprong van de comfortabele Pullman vering ligt bij George Pullman, in 1865, toen hij het veersysteem uitvond, patenteerde en toepaste in luxe treinstellen. Pullman ontwerpt en fabriceert sinds 1937 matrassen, boxsprings en comfort toppers in Nederland. Puur Nederlandse producten, vervaardigd door de beste vakmensen, ontwerpers, inkopers, meubelmakers en stoffeerders, vanuit de visie dat klanten moeten kunnen combineren naar persoonlijke behoefte, stijlvoorkeur en beleving van comfort.

Mart Visser voor Pullman is vanaf medio december verkrijgbaar via geselecteerde Pullman dealers.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist