Gordijnen zijn de finishing touch voor ieder interieur.  Ze geven je woning sfeer, bieden privacy en beschermen je tegen invloeden van buiten af. Gordijnen houden ongewenste zonnestralen buiten en hebben in de koude maanden een isolerende functie.

Door stoffen zonder naden te gebruiken, vormen de gordijnen een mooi geheel en vallen ze mooi strak. Semi-transparante en transparante stoffen verzachten de lichtinval en bieden privacy zonder dat de kamer donker wordt.  Door te kiezen voor een dim-out gordijnstof kun je de kamer desgewenst geheel verduisteren. Bovendien hebben deze stoffen een geluiddempende functie. Vouwgordijnen kunnen naar gelang de behoefte geheel of gedeeltelijk gesloten worden. Hierdoor kun je op ieder moment van de dag spelen met lichtinval en daardoor sfeer in huis. 

Er zijn nogal wat verschillende stijlen te verzinnen voor je gordijnen. Door basic kleuren en pasteltinten te gebruiken, krijgt je interieur een rustige, warme en frisse uitstraling.  Door voor een opvallende kleur te kiezen, kun je heel eenvoudig  accenten in je interieur aanbrengen. Zeker als je de accessoires of kussens afstemt op de gordijnen. Ook qua afwerking en bevestiging valt er nogal wat te kiezen.  Voorzie de gordijnen van plooien en je maakt er een sfeervolle blikvanger van. Bevestig je ze aan een gordijnrails of juist aan ringen? Het kan allemaal. Een mooi gordijnkoord maakt het geheel compleet. Je kunt nog meer variatie aanbrengen door een mooie kloof te bevestigen in dezelfde  of juist een contrasterende kleur. Doordat een koof de gordijnrails aan het zicht onttrekt, krijg je een mooi afgewerkt geheel. Bij INHUIS Plaza vind je alle denkbare gordijnsoorten en accessoires.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist