Optimax Cysticare

one-a-day

Honderden jaren geleden spoelde er op Terschelling een vat aan. Hoopvolle standjutters sloegen het stuk om het daarna teleurgesteld achter te laten. Er zaten bessen in. Cranberry's. Ze zaaiden uit en sindsdien groeien er op Terschelling volop cranberry's. Maar... er is meer te vertellen over deze kleine felrode bes, ofwel Amerikaanse veenbes, die vooral in de Verenigde Staten wordt geteeld. Het zure vruchtje, geliefd in sauzen, taart of als sap als verfrissende dorstlesser, staat al jaren wereldwijd sterk in de belangstelling om haar krachtige werking bij het voorkomen en tegengaan van urineweginfecties. Want... er zijn nog al wat mensen, voornamelijk vrouwen, die ermee te maken krijgen. Niet voor niets staat blaasontsteking dan ook bekend als een echte vrouwenkwaal... Cranberry's beschermen de blaas tegen urineweginfecties en helpen een blaasontsteking te voorkomen. Er zijn echter héél veel bessen nodig om resultaat te behalen. Een cranberry supplement als Optimax Cysticare one-a-day is dan veel functioneler. Tabletten die extra hoog zijn gedoseerd; elk tablet bevat een extract dat overeenkomt met de werkstoffen van maar liefst 64.000 mg cranberry! Bovendien zijn de tabletten zo samengesteld dat de werkstoffen langzaam worden afgegeven in het lichaam. Hierdoor worden de blaas en urinewegen een groot deel van de dag voorzien van cranberry.

Optimax Cysticare one-a-day tabletten zijn toe te passen als kuur of als dagelijkse ondersteuning van de blaas. Een verpakking Optimax Cysticare one-a-day met 30 tabletten is verkrijgbaar bij drogisterij, reformhuis, gezondheidswinkel en apotheek.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist