Mooi Blond

Schoonheidsadvies met een knipoog


Hun vrolijk beschilderde, grappige, kleurrijke en wat naïeve serviesgoed, badlijn, dekbedden en kledinglijn veroveren de wereld: Blond Amsterdam is niet te stuiten! Na het succes van hun boeken Lekker Blond, Hollandse happen en Leuk Blond komen de twee blonde vriendinnen Femque en Janneke met hun vierde topper: Mooi Blond. Voor iedereen die er stralend Blond uit wil zien!

 

 

Het succesduo Blond Amsterdam duikt met Mooi Blond in de wereld van schoonheid en make-up. Dit leuke doeboek staat boordevol bruikbare beautytips en is natuurlijk op z’n Blonds geschreven en getekend met een flinke dosis humor.

 

Naast de elementaire make-uptips besteedt dit complete basis-beautyboek ook ruim aandacht aan 'eerste hulp bij ongelukken' en absolute musthaves. De visagie is verzorgd door Piet Dröge, topvisagiste bij Nederlandse glossy’s als ElleGirl en CosmoGirl.

 

Mooi Blond is geestig, kleurrijk en verfrissend. Het boek is uitgevoerd in een handzaam formaat: het past in iedere handtas. Mooi Blond is heel geschikt voor gezellige beautydagen met vriendinnen. Een fantastisch cadeauboek!

 

De auteurs:

Femque van Geffen en Janneke Dröge vormen sinds 2001 het duo Blond Amsterdam. Met de herkenbare stijl van hun serviezen, kleding, badlijn en dekbedden werden ze internationaal bekend. Blond Amsterdam heeft een winkel in Amsterdam.


Kijk voor meer informatie op: www.kosmosuitgevers.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist