Kunst

van oude auto onderdelen

Wanneer de motor van een auto niet meer helemaal soepel loopt, is het mogelijk tijd om nieuwe bougies te bestellen. Een aanbieder daarin is bijvoorbeeld auto-onderdelen24.nl. In de meest voorkomende gevallen zullen de oude bougies worden weggegooid, maar vergeet niet dat er wellicht mensen zijn die je oude bougies graag zouden willen hebben, om daar een soort van kunstwerk van te maken. Oude auto onderdelen zoals bougies worden namelijk ook gebruikt voor het maken van decoratie of kunst voor in huis of in de tuin!

Schroot kunst wordt het genoemd
Wist je dat moderne kunstenaars van alles maken van oude afgedankte onderdelen? Kijk maar eens wat deze man gemaakt heeft van oude bougies: Jan Willem Stokvis! Wat een kunstwerkjes hé? Van kleine racewagens, motors en vliegtuigjes, tot een hele verzameling dieren. Zoals je ziet gebruikt hij naast bougies ook andere kleine onderdelen zoals schroeven, lepels, metalen plaatjes, springveren en nog veel meer. Deze soort van kunst wordt ook wel schroot kunst genoemd, omdat er allerlei oude onderdelen gebruikt worden om er iets heel kunstigs van te maken.

Schroot kunst als woningdecoratie of als kunst voor in de tuin
Jan Willem Stokvis maakt kleine schroot kunst die gebruikt kan worden als woningdecoratie. Echter is van alle oude onderdelen wel kunst te maken ook de grotere delen. Zo worden er bloembakken gemaakt van oude autobanden en enorme schilderijen van allerlei wieltjes, moertjes en ringetjes. Er worden ook bankstellen gemaakt van de achterbank van een auto en prachtige onderzetters worden gefabriceerd van oud rubber. Dit zijn maar een paar voorbeelden, maar er zijn er zo veel en echt hele bijzondere! Zoek maar eens op het internet naar “schroot kunst voor in huis" en kijk dan bij afbeeldingen. Heb jij zelf oude onderdelen waar je niets meer mee kunt en die je eigenlijk wilt weggooien? Kijk dan of je er een kunstenaar blij mee kan maken of ga er zelf mee aan de slag en maak je eigen schroot kunst!

Wat heb je nodig om schroot kunst te maken?

Heb jij een gereedschapskist vol met allerlei kleine onderdelen waar je waarschijnlijk nooit meer iets mee doet? Maak er dan kleine schroot kunst van en verfraai je woning ermee! Zet je kunstwerkjes in een vitrinekast in de woonkamer, op de vensterbank of hang het aan de muur. Gebruik de voorbeelden van Jan Willem Stokvis als inspiratie, de andere afbeeldingen op het internet of bedenk iets geheel nieuws met de oude onderdelen. Om de montage van de verschillende onderdelen te kunnen verrichten is het handig om een lasapparaat en een soldeertang te hebben. Hiermee kun je materialen zoals staal, rvs of aluminium aan elkaar maken. Gebruik tijdens je werkzaamheden altijd een veiligheidsbril, zodat je ogen niet kunnen beschadigen. Ben je niet zo creatief? Dank kun je tegenwoordig prachtige schrootkunst online kopen!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kunst?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist