Villeroy & Boch servies

Manufacture Glow collectie

Laat je culinaire creatie stralen met de nieuwe Manufacture Glow collectie van Villeroy & Boch! De handbeschilderde borden en schalen zorgen voor gewaagde contrasten aan tafel door de matte kopertint. Perfect te combineren met de leisteen look van Manufacture Rock. Deze collectie wordt dit najaar compleet gemaakt met onder andere koffiekopjes, vierkante en rechthoekige borden.

De leisteen look van Manufacture Rock geeft de collectie een authentieke uitstraling, met de voordelen van porselein. Gerechten komen optimaal tot hun recht op dit servies. De drie kleurvarianten - donkergrijs, wit en koper - hebben een compleet andere uitstraling, maar zijn mooi met elkaar te combineren.

Trendy objecten
De Manufacture Collier vazen vormen een mooie aanvulling op de Manufacture collectie. De fijne gestructureerde decors op het matte Premium Porselein maken van de vazen trendy objecten in huis. De vazen zijn naast zwart en wit nu ook verkrijgbaar in een warme terracotta tint, wat perfect matcht met Manufacture Glow. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist