De nieuwste innovatie van Quooker is de CUBE. Hiermee geeft een Quooker-kraan naast koud, warm en kokend, nu ook koel bruisend en gefilterd water. Allemaal uit één en dezelfde kraan. Simpel te bedienen, tijdbesparend én goed voor het milieu; plastic waterflessen in huis halen, is niet langer nodig.

Een Quooker in de keuken heeft tal van voordelen: het bespaart tijd, water, energie en ruimte in de keuken en is bovendien de veiligste keuze voor kokend water in de keuken. Met de nieuwe CUBE breidt Quooker de lijst nog verder uit. Met deze tool in huis geniet je elk gewenst moment van een glas gezuiverd water, en maak je in een handomdraai de lekkerste home made limonades en cocktails met bruiswater klaar. Hiervoor hoef je nooit meer flessen in huis te halen. Dat is makkelijk en goed voor het milieu bovendien.

Bediening
Veiligheid staat bij Quooker nog steeds voorop. Kokend water tappen, terwijl je bruisend water bedoelde, is niet mogelijk. Om bruisend water te krijgen, druk en draai je één keer. De lichtring die bij kokend water rood wordt, knippert nu blauw: er komt bruiswater aan. Wie de draaiknop iets langer vasthoudt, en dan draait, krijgt gefilterd water uit de kraan.

Verkrijgbaarheid
De CUBE bestel je met één van de Quooker-kokendwaterkranen en -reservoir. De CUBE komt onderin het keukenkastje te staan, naast het reservoir. Er zitten twee filters in, die het water even goed zuiveren, als het water dat in flessen uit de winkel komt. Aan het reservoir zit een CO2-cilinder, dat goed is voor 70 liter koud bruiswater.

Geniet van bruisend water en bespaar geld
Wie veel mineraalwater drinkt, is met een Quooker die bruisend water geeft, een stuk goedkoper uit, dan met waterflessen uit de winkel. Reken maar mee. De kosten voor vier CO2-cilinders, die je nodig hebt om bruisend water uit je Quooker te kunnen tappen, zijn € 70. Samen zijn ze goed voor 280 liter bruisend water. Dat is € 0,25 per liter. Het gefilterde water kost € 0,03 per liter. Stel dat jullie thuis acht liter bruisend en vier liter gefilterd water per week drinken en een liter mineraalwater € 0,50 kost. Dan bespaar je meer dan € 200 per jaar.

Blijf zuinig met energie
Wie zich afvraagt of een CUBE veel energie verbruikt, kunnen we geruststellen. Of je drinkwater koelt in een koelkast of in een gekoeldwaterreservoir, maakt niets uit. Het afkoelen kost evenveel energie en met maar 16W stand by-verlies (ongeveer € 0,07 per dag) is de CUBE van Quooker ook nog eens zuinig. Daar hoeft de koelkastdeur niet meer voor open te staan.

Over Quooker
In 1987 liet Quooker de wereld kennismaken met de allereerste kokendwaterkraan, een 100% Nederlandse uitvinding. Het bedrijf wordt geleid door Niels en Walter Peteri, zonen van uitvinder Henri Peteri, en is gevestigd in Ridderkerk. Hier werken dagelijks 300 mensen aan de ontwikkeling, productie en marketing en verkoop. Inmiddels zijn er ook vestigingen in België, Luxemburg, Denemarken, Duitsland, Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Arabische Emiraten, Zweden en Zwitserland. Sinds de uitvinding van het eerste model werkt Quooker voortdurend aan innovaties en heeft het inmiddels meer dan 40 octrooien.

De COMBI en COMBI+ kokendwaterreservoirs van Quooker zijn gewaardeerd met energielabel A.

Kijk voor meer informatie op https://www.quooker.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kokend water kraan?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist