Küppersbusch vaatwassers

Groot, energiezuinig en bijzonder stil

Küppersbusch heeft drie nieuwe vaatwassers in zijn assortiment, die indruk maken met nieuwe functies als led-binnenverlichting en touch control-bediening. Alle apparaten hebben energieklasse A++ en bieden ruimte aan wel 14 standaardcouverts. Ze blinken niet alleen uit door hun uitstekende afwasresultaat, maar ook doordat ze bijzonder stil werken: het geluidsniveau is slechts 42 decibel. Door de nieuwe touch control-bediening zijn deze vaatwassers gemakkelijker te bedienen en schoon te houden; gebruikers hoeven de knoppen slechts lichtjes aan te raken om het gewenste programma te kiezen.

Het model Profession+ G 6850.0 is voorzien van BrightLight, een zuinige led-binnenverlichting die in de bovenrand van de deur zit. Bij het openen van de deur wordt de binnenruimte van de vaatwasser sfeervol verlicht. De touch to open-functie van dit model zorgt ervoor dat de deur na een lichte aanraking vanzelf opengaat. Gebruikers kunnen de deur ook openen door deze even met hun elleboog of heup aan te raken – wat heel praktisch is als ze hun handen vol hebben of vingerafdrukken op het keukenfront willen voorkomen. Bovendien heeft dit apparaat een nachtprogramma, dat een geluidsniveau van slechts 39 decibel heeft.

De GX 6550.0 is met een breedte van 60 cm en een hoogte van 86,5 cm een 'extra large' vaatwasser. Hij is uitermate geschikt voor hele grote serviesstukken. De modellen GX 6550.0 en G 6550.0 hebben bovendien een flexibel frontpaneel, die ervoor zorgt dat de onderzijde van het deurpaneel niet tegen de plint van de keuken stoot – ook bij een lage plint of een hoog ingebouwde vaatwasser. Het frontpaneel wordt aan het scharnier bevestigd, waardoor de deur bij het openen naar boven schuift.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Küppersbusch?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist