KitchenAid

Kitchen for cooks


Het legendarische Amerikaanse topmerk van keukenapparaten KitchenAid lanceert vanaf januari 2008 zijn ‘Kitchen for cooks’-concept op de Benelux-markt. Dat is goed nieuws voor de gepassioneerde fijnproever die - met een kwaliteitsuitrusting binnen handbereik – een professioneel resultaat wil bereiken. Met dat tikkeltje meer, want het KitchenAidgamma combineert zeer hoge functievereisten met een stijlvol design, eigentijdse kleuren en een uiterst hoogwaardige afwerking. Niet voor niets dat KitchenAid in de Verenigde Staten een cultmerk is geworden en de eerste keuze van topkoks voor hun privékeuken. De introductie van een ‘primus inter pares’.

KitchenAid staat synoniem voor prestige, kwaliteit en innovatie. Gebruiksgemak én professionele prestaties, elegantie én robuustheid tegelijk. Het eenvoudige, functionele maar tijdloze design werd aan het begin van de jaren ’30 ontwikkeld en blijft tot op vandaag grotendeels overeind. KitchenAid heeft ook enkele historische innovaties achter zijn naam staan, zoals de eerste vaatwasmachine en mixer/keukenrobot, en ontwikkelt nog steeds opmerkelijke en vernieuwende toepassingen.


Voor elke keukenactiviteit het ultieme instrument
Doelgroep van KitchenAid zijn foodies die met plezier en passie in de keuken staan. In de markt perfect gepositioneerd naast de absolute topmerken, onderscheidt KitchenAid zich door zijn allesomvattende gamma: grote en kleine huishoudelijke apparaten én keukengerei voor het geheel van keukenactiviteiten; van het voorbereiden, koken en serveren, tot het bewaren en reinigen. Na de lancering van de grote inbouwtoestellen in Frankrijk, Italië en Groot-Brittannië afgelopen jaar, volgt nu, vanaf januari 2008, de Benelux. In 2009 zal
het merk zijn intrede doen op de Duitse markt.

Kijk voor meer informatie op: www.whirlpool.com

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist