Keramiek by Staub pannen

kwaliteit, design en gebruiksgemak in één

De gietijzeren cocottes van Staub hoeven geen introductie meer: ze staan voor zachtjes laten sudderen, met een optimale smaaksensatie tot gevolg. Ook de keramische producten van Staub lenen zich bij uitstek voor bakken, braden en gratineren. Ideaal om ovenschotels in te bereiden én tegelijk stijlvol op tafel te serveren. Handig, ‘Keramiek by Staub’ bestaat in tal van kleuren.

Voor zijn keramische lijn heeft Staub een nieuw soort keramiek ontwikkeld: minder poreus, meer schokbestendig en beter bestand tegen hoge temperaturen. Dit innovatieve materiaal verspreidt geleidelijk de warmte en laat smaken volledig tot hun recht komen. Dit keramiek is bovendien milieuvriendelijk geproduceerd en zeer duurzaam. Geen probleem dus om in de cocottes te snijden, ze in de magnetron te gebruiken of in de diepvriezer te plaatsen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist