POLIFORM | VARENNA

Stijlvoll en praktisch

Het familiebedrijf uit het Italiaanse Brianza heeft een lange geschiedenis. Ooit begonnen in 1942 als kleine ambachtelijke winkel en inmiddels uitgegroeid tot een echt ‘lifestyle’ merk. Poliform werd opgericht in 1970 en in 1996 werden ook de Varenna keukens aan het merk toegevoegd. Hierdoor was Poliform in staat om een complete inrichting aan te bieden. Er werd zowel voor de keukens als voor de meubels gekozen voor hoogwaardige materialen en fraaie kleuren. Nieuwe technologieën, het samenwerken met toonaangevende designers, de vaardigheid om het functionele te combineren met kwaliteit en design, hebben van Poliform| Varenna een merk gemaakt met vele mogelijkheden. De producten hebben niet alleen een hoogwaardige kwaliteit en uitstraling, maar er zijn ook verschillende functionele oplossingen zoals maatwerk en de mogelijkheid om de keukens naadloos aan te laten sluiten op de rest van het interieur.

Voor iedere keukenruimte is er een stijlvolle en praktische keuken samen te stellen. Een keuken waar men de juiste balans kan vinden tussen functionaliteit en ambiance. De Varenna keukens hebben een natuurlijke elegantie tot in de kleinste details en een veelzijdigheid met vele opties. Een ideale keuken om uw eigen lifestyle te creëren.

Kijk voor meer informatie op https://www.varenna.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Varenna Keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist